Wong wanted kanggo siji millionaire wanita ing China - Telegraph

residents deso ora bakal bisa kanggo nemokake partners

Johnny Du, CEO saka perusahaan wiwitan-up Free online perusahaan Tanoan (aku Arep Wong), diwiwiti panelusuran pungkasan sasi lan yakuwi kanggo nemokake cocok lanang kanggo sawetara saka sing paling seng di pengeni wanita ing China modernIng provinsi Sichuan, wanita sing real estate moguls lan manufaktur magnates sing gagal kanggo dadi tengen, senadyan utawa mbok menawa amarga saka balon Bank saldo. Aku mikir iki pisanan sing ana bab kuwi individu rencana kanggo wanita sugih,"Mr.

Du ngandika ing interview karo Daily Telegraph minggu iki sak riko kanggo Shanghai, salah siji saka kutha-kutha kang wis njajahi kanggo potensial lanang.

Rapat-rapat sing amba bisnis ing China, negara pracaya dadi ngarep kanggo pirang-pirang yuta wong. Sadurungé taun iki, ing ngedegaken saka salah siji saka paling camping Free ing China, bill klot, bilih TV lokal perusahaan ndadekake mediawiki taunan saka bab yuta mina saka sawijining mayuta-yuta pangguna kedhaftar. Nanging ing negara dikenal kanggo serem boten seimbang kalebet jenis kelamin sing nglepataken mayuta-yuta wong kanggo urip siji, paling wedding agensi fokus ing mbenakake katresnan urip saka wong Cina.

Pamaréntah uga ndadekake iku prioritas kanggo ndhukung wong ing panelusuran kanggo tresna.

Pungkasan sasi, koran Narodnaya Gazeta dielingake sing harmoni sosial lan stabilitas bisa kaancam bakal punah, yen mayuta-yuta wong padha kanggo ninggalake sadhengah negara ing.

Nanging China kang super-sugih wanita ngadhepi tantangan dhewe, Mr.

Du ngandika, paling ora miturut njupuk wektu kanggo nemokake potensial lanang. Mesti wae, kang sibuk banget, supaya dheweke ora duwe wektu akeh kanggo golek tanggal sampurna. Panjenenganipun tansah diubengi dening pengusaha utawa klien, supaya kang wis sethitik kasempatan saka nemokake apik wong lanang sing njaba kang langsung bunder.

Sugih wong ora kudu arep wadon kanggo dadi sukses minangka sing.

Sampeyan pengin apik bojo lan ibune apik, nanging ora kudu arep dadi sukses wong wadon, amarga sampeyan mikir sampeyan nglampahi kakehan wektu ing bisnis, nanging ora ing kulawarga.

Ing wektu sing padha, wanita sugih duwe standar dhuwur ing milih sing lanang. Amarga sampeyan sing banget sukses, sampeyan nyana bojomu bakal ing paling sukses minangka sing. Rebecca Chen, sing wis salah siji saka enom Chengdu millionaires kanggo nggabungake project, ngandika sing aturan sosial uga nyegah sugih wadon saka nemokake bojomu sampurna. Wong kudu luwih sukses ing nemokake katresnan lan akeh pilihan liyane amarga sampeyan bisa milih wong saka ing ngisor klompok sosial, ngandika Chen, kang kulawarga kontrol Chengdu hotel lan hotel Kekaisaran. Kanggo wanita, iku meh mokal kanggo milih x sing kulawarga lan kanca-kanca ora bakal kaya, lan sampeyan bakal ngadhepi akeh kangelan. Du goleki kanggo qualified gelar sarjana kang, a collaboration karo Hong Kong Agensi Gendakan Feng Huang Qi wiwit ing juni nalika piyambakipun wiwit nampa aplikasi online saka kabeh liwat China lan donya.

Kanggo tanggal, aplikasi wis diajukake dening wong, kalebu Australia lan sawetara calon saka Amerika Serikat lan Kanada.

Lulusan kondhang univèrsitas British uga wis applied, kang ngandika. Ing tataran kapindho - search-bakal miwiti ing juli, nalika nglumpukake bakal miwiti nggoleki sing diterusake lan mriksa mangsa bojomu sak seri pribadi rapat-rapat karo public relations specialists lan rejeki tellers ing Moscow hotel near China. A dhaftar short wong bakal diundang kanggo kabeh expenses mbayar lelungan menyang Chengdu-agustus, China, kanggo nedha bengi karo wanita saka kabeh abad antarane lan. Pelamar kudu duwe minimal tingkat pendidikan lan bakal padha umur utawa lawas saka katresnan, luwe millionaires. Lagi ora looking for tomboys, ngandika Mr. Du, sing wis gelar master ing engineering saka University of Minnesota, nanging ngandika iku seneng nikah lan wis loro anak. Lagi looking for wong lanang sing banget Diwasa, pangerten lan prewangan, karo pangertèn saka banyolan lan rasa apik, sing appreciate urip lan sing jujur. Rasa x Mahjong, tradisional Cina gambling game, ana uga seng di pengeni, kang ditambahake.

Kompetisi kanggo jog ing meja bakal galak

Mahjong punika banget populer ing wangun hiburan ing Sichuan lan Chengdu. Iku bagéan saka saben dinten gesang. RS Chen, sing lair ing Urumqi ing adoh West China, ngandika yen wong becik kudu sociable, loman, kuwat lan sauntara. Iku uga perlu ana dhuwit. Iku kudu duwe sawetara kekuatan ekonomi, ing paling mayuta-yuta yuan ing aset tetep, awit kabeh kanca-kanca duwe supaya akeh dhuwit utawa luwih, lan kasugihan pribadi punika bayangan saka integrasi fungsi. Dheweke kudu duwe morale apik lan gaya urip sehat. Pelamar kudu uga disiapake kanggo pindhah menyang Chengdu, cepet-akeh kutha toko, miles West of Shanghai, dikenal kanggo sawijining pandas, sawijining hasrat masakan, lan aviation lan industri-industri otomotif. Kanggo wong-wong sing nelpon iku"Chengdu millionaire", ngendi meh mayuta-yuta wong manggon, iki ora ala panggonan kanggo miwiti. Wiwit Beijing dibukak ing"Maju kanggo Kulon"inisiatif ngarahke ing ngembangaken interior saka China, wilayah wis ngalami wutah ekonomi kanthi cepet.

Pungkasan taun, Chengdu kang ekonomi tansaya.

anyar global abad tengah kutha bisnis lan komplek hiburan sing wis ngandika kanggo dadi paling gedhé ing donya poto-bangunan, - iku kudu mbukak ing pungkasan taun iki.

Mediterania-tema komplek bakal dinuga gumunggung loro kemewahan Spa hotel, Spa pusat, Taman laut lan dhewe ponggawa pantai. Miturut dhaftar sugih nyawiji dening Shanghai basis publishing house Kuntul, China kang sugih wong bakal manggon ing provinsi Sichuan ing ibukutha negara, Chengdu. Provinsi Sichuan wis ngarep kanggo nomer paling gedhé saka wong ing antarane sugih ing China. Sawise reformasi ekonomi ing China, akeh wong ing Sichuan wis dadi sugih banget, loro kanggo wong-wong lan wanita, Mr. Kajaba iku, Sichuan bocah-bocah wadon sing misuwur kanggo kang ayu banget, uga pinter, genah.




chatting roulette taun online Free video camping manggon tanpa registrasi Free chatting roulette pasangan situs video chatting kamar web video Free karo cah wadon video Free wanita online free Free for free. chatting roulette tanpa registrasi