Wong lawakan, lawakan saka wong-wong

Ing Coolidge efek Lan anekdot, miturut Mr

Miwiti lawakan, wong lawakan, lawakan saka wong-wong bab wong-wong, wong-wong lawakan, lawakan dening wong-wong bab wanita lan pernikahan - Fotolia priya lan wanita nggawe katresnan kanggo saben bab jinis liyane funPunika pilihan saka lawakan sing wong kaya bab wanita lan sesambetan kanggo wanita.

Lawakan, lawakan lan guyonan nastiness, kang nggawe wong Eseman lan Ngguyu.

A akèh fun kanggo maca. Marriage nyoba kanggo dadi liya kanggo ngrampungake karo masalah padha d wis piyambak, tau. Woody Allen - Kanggo nggawe sampeyan ora pirembagan liyane ing mangsa, sasi saben liyane lan ngerti. Presiden Amerika Serikat, bebarengan karo bojoné, farm dibukak.

Minangka wong ngandika bojoné, jago kluruk matèni nganti Kaping dina, sampeyan kudu mangsuli: Ngomong iki kanggo bojoku.

Minangka padha, padha ketemu lan padha pemikiran apa apa sore iki. Padha mung ora setuju, nanging banjur a: Ayo ngandika kanggo kita ing Gasthof zum L wen pindhah, waitress panas lan tansah ageman kurang-cut blus. Ngandika lan rampung. Sepuluh taun mengko, minangka padha, padha ketemu maneh, lan kepingin weruh maneh, apa sing kudu ing sore iki, perusahaan. Padha arep kanggo pindhah page, maneh ora ing persetujuan, nanging banjur a: Ayo ngandika kanggo kita ing Gasthof zum L wen, amarga pangan banget apik lan dhaftar anggur wis saperangan saka nggoleki ukuran droplèt. Sepuluh taun mengko, minangka padha, padha ketemu maneh, lan kepingin weruh maneh, apa sing kudu ing sore iki, perusahaan. Padha pisanan ora setuju, nanging banjur ana wong kang matur: Sepuluh taun mengko, minangka padha, padha ketemu maneh, lan kepingin weruh maneh, apa sing kudu ing sore iki, perusahaan. Padha ora pisanan maneh sarujuk, nanging banjur salah siji saka wong-wong mau ngandika: Bubar sampeyan kudu dadi, ketemu maneh, lan kepingin weruh maneh, apa sing kudu ing sore iki, perusahaan. Padha arep kanggo pindhah page, maneh ora ing persetujuan, nanging banjur a: Ayo ngandika kanggo kita ing Gasthof zum L wen. Ana liyane: Apik idea ngandika, kita wis tau wis ana. Sampeyan kudu tender kanggo dheweke, lan kanggo kiss. Wong wadon kaya kowe kepengin dadi wareg. dhokter ngandika. Nanging aku tau duwe wektu, ngandika petani. Saka morning kanggo wengi aku ing lapangan, lan yen aku mung ing swasana ati, dheweke ora ing N Hey. Banjur bedhil lan njupuk menyang ara-ara, lan yen sampeyan ngengkel, geni ing udhara. Banjur wong wadon sing Mangerténi dheweke ngirim teka langsung. A sawetara minggu l petani ora bakal sow kanggo ndeleng dhokter. Banjur nerangake karo sirahe hanging ing laku. Ing awal, ngandika petani. Nanging telung minggu kepungkur, mburu mangsa wis diwiwiti, lan banjur wiwit, aku wis ora katon.

Ana kang ana ing jago manungsa waé saka minggah mung pitik

Ora becik, aku darmabakti aku, iku kudu ngomong: a Rawuh Wong karo ta ing sirahe menyang dhokter.

Ta ngandika: 'dhokter, katon, aku menyang soko jumangkah ing. 'Wong karo ta ing wong kanggo dhokter. Ta ngandika: 'dhokter, katon, aku menyang soko jumangkah ing. 'Sampeyan pindhah menyang dhokter. Dhokter ngrungokake kanggo wong kanggo nalika, banjur ndadekake diagnosa: 'Langit cilik. 'Wong ngandika: 'aku bakal kaya mratelakake panemume, kapindho. 'Dhokter: 'Carane sampeyan arep kanggo. Sampeyan ora nyenengake. '*Apa prabédan antarane internist, bedah a, psychiatrik lan pathologist, Internist wis pitunjuk, nanging apa-apa bedah wis ora idea, nanging kabeh psikiater wis ora idea lan ora bisa, nanging kanggo kabeh pangerten saka pathologist kabeh, mangerténi kabeh, nanging tansah pungkasan. Wong lungguh karo psikiater.

Dhokter nyuwun: 'Apa Masalah sampeyan duwe.

'Sabar: 'dhokter, aku bisa ndeleng. 'Dhokter: 'Oh tenan. Lan nalika iku diwiwiti. 'Sabar: 'Ana Sabanjuré. '*Njagong papat Doctors ing Stammtisch. Kanggo mripat dhokter lan ngandika: 'aku arep saiki. Ndeleng sampeyan'. Dokter kewan ngandika aku Fly. Ing orthopedist: gulu lan wentis break ngandika. Ing ENT dhokter ngandika:' aku bakal teka karo sampeyan. Kita ngrungokake kanggo saben liyane'.

Ing urologist ngandika: 'aku bakal jancok mati kula'.

Wong wadon dhokter ngandika. Aku katon bali nang'. 'Dina apik, dhokter, Masalah iku sing aku arep kanggo bisa digatèkaké."Siji Sabanjuré, please. '*Pangareping dhokter ing rumah sakit Kejiwaan, padha perawat: 'sampeyan Wis pancene wolung patients re-dijupuk, nempatno ing geni metu.

'Amarga perawat sing kaget.

Kita wis rong puluh-telung bali."Saiki aku bakal pitutur marang kanggo Wektu suwene', roars ing dhokter, perawat. 'Yen sampeyan isi metu certificate pati, banjur sampeyan nulis ing sabab saka pati, jeneng saka penyakit lan ora jeneng nekani dokter.




iklan njajahi video chatting ladies bocah-bocah wadon online kanggo ketemu sampeyan video chat Omegle video chatting kamar Free chatting online tanpa video chatting roulette online karo telpon video chatting roulette kanggo ketemu sampeyan video Free donya