submit


Nalika ngarahake wong karo sampeyan, ing istilah intim karo wong. Lan nalika ngarahake wong karo sampeyan, ora wong. Nanging apa sampeyan nelpon iku nalika wong karo responsif, minangka iku ing abad tengahan utawa ing Fantasi buku, umume. Malah ana sing tembung. Para panggedhe lan ngisor operator saka Situs karo dheweke ono (Ihrzen). kanggo dhuwur mantri lan masa raja Pluralis Majestatis ing kabèh Eropah. Ing asas, iku mung digunakake tinimbang pribadi pronouns saka Tunggal, wangun jamak, i.e, tinimbang aku, Kita lan sampeyan panjenengan. Ing. lan. Century, judhul iki karo Iku, sing ores, dening atasané lan nguwasai secara harfiah:»wong lanang, Kang wis tau wêdakakêna ing telusur.»Aku ngerti Wong, rama,»Nalika noble anak siezten tuwane. Biji ana ing Jerman iku isih munggah kanggo. Abad bleached. Wong umum, iku ora sopan saka ulama lan bangsawan, Nalika iki kanggo alamat masyarakat H-diprodhuksi karo jamak wangun lan, ngendi sing bisa ditrapake, liyane judhul kayata»Gusti». Ing normal negara kang populasi ing pungkasan abad tengahan ing aturan, saben dening asmane, kang dianakaké ana posisi tartamtu malah wong Liyo. Iki langka malah dina iki ing macem-macem deso wilayah ing wilayah jerman-speaking, contone, ing Bernese Oberland, utawa Bagéan saka Tyrol. Ing h iwak umur, ing wangun saka alamat iki umum karo dheweke, Ihrzen, ing Umum, uga ing kutha bourgeoisie ing. Anggota kulawarga ngedika malah karo saben liyane ing Jamak. Tuladha:»rama, aku wanted kanggo supaya dheweke et kula pindhah kanggo nyoba luck.»Ihrzen iku isih ana, lan ana, ing sisih kidul-kulon Jerman, ing nggunakake, inter alia, ing Baden, ing Swabia, Palatinate, Hesse lan Rhineland uga ing sawetara wilayah Swiss, utamané ing Bern jerman, uga ing Alsace. Iku Kepulauan uga ditemokaké ing basa, contone ing cilik saka Jerman saka Volga wilayah lan Kazakhstan, jerman. Iku utamané dipigunakaké ing dialektaler utawa dhialèk tengah basa, lan biasane minangka tataran penengah antarane page-jeneng lan alamat wikan, nanging uga mung metu saka Duweni (minangka ing Bern jerman, utawa varian saka kurang jerman). Wekasanipun, kabeh saka basa nerangake sajarah lan budaya pitakonan bab page-jeneng syarat-syarat, ores, Ihrzen lan Siezen saka kadohan kanggo Kula. Dina iki, kita ana ing Jerman, supaya kadohan maksimum kanggo aku teka. ‘Kita’ wis ketemu ing dhokter kang ‘carane kita mengkono dina’. Greetings, Martin disebut kanggo nalika ngarahake Wong karo ‘sampeyan’ utawa ‘panjenengan’. Kanggo ngandika yen wong ‘sampeyan’, banjur jeneng sing kaya sing Ya, nalika sampeyan ngomong sampeyan, banjur, mA am, nanging ‘panjenengan’. Ihrzen. Ana kahanan ngendi sampeyan sir sing arep. Lan apa ngendi sampeyan ing jeneng pisanan syarat-syarat apa sing arep dadi. Utawa iku rodo apa iku sampeyan duwe wong karo sampeyan, utawa karo sampeyan noto. Kanggo kula iku ora matter apa wong goroh utawa ora, yen Wong becik lan sampeyan bisa ngobrol karo dheweke mata Hey, aku ndeleng ana masalah ing kerjasama long-term. Iku wis kanggo kula kanggo nindakake apa-apa bab apa sing ngomong sampeyan utawa sampeyan kanggo kula. Iku wis ketemu kanggo kula luwih saka wangun alamat karo wong aku ora ngerti kanggo kula kanggo pisanan. lan sampeyan bakal luwih kamungkinan kanggo digunakake yen sampeyan duwe liyane lan liyane kanggo apa karo saben liyane. Ana iku ing inggris akeh luwih gampang, wiwit Yous Ya kanggo sampeyan uga kanggo sampeyan. supaya sampeyan bisa hubungi wong ing Schlap. Ana wong-wong sing nanggepi babar blas liwat du. Generasi lawas. a little liwat-sensitif. ing tampilan. Yen sampeyan pirembagan kanggo anak, apa utawa ora padha ana ing katresnan. banjur sampeyan nindakake, Jason utamané, lan ora arep ngakeni iku. minangka iku diarani. iku ndadekke metu anak ing. wiwit ana tembung kuwi, apa aku looking for, kula ing tip saka ibu. nanging Aku ora njaluk iku: hi, Carane sing mengkono iki. Aku bakal sir dening paling wong, nanging yen aku ora sopan, aku ora ngerti, biasane yen aku kudu sandi ing kawitan-jeneng basis utawa alamat. nganti umur apa sampeyan bisa nggunakake»du». lan nalika sampeyan ngomong sampeyan. aku bener ora pikiran yen aku ora sopan, nanging aku ora weruh carane aku banjur counter-nanggepi. carane apa sing. yen ora, sampeyan bakal nemokake iku nyerang, yen sampeyan lagi enom maneh, menowo wangun. lan ndhuwur kabeh: carane lawas sampeyan. Aku looking for tembung liyane kanggo siji-wektu karya, contone nalika ngewangi wong mindhah, lan nemu dhuwit. Ana uga luwih cocok tembung minangka suhu utawa part-wektu proyek. Ing karya saka lawas rowange ngandika kanggo kula pisanan, nanging banjur iku ora kula ing wektu sing padha. Aku golek sing cantik ngageti, amarga aku ngerti beda. Aku kaya kanggo nggawa ing pengalaman, minangka ing abad tengahan (Jerman) Putri (putri Raja) responsif. Sing ngomong mung, contone, Apik sore, Highness, utawa ana liyane prints utawa supaya. Hello. Kanca apik banget saka mine wis diabetes tipe, wingi ing sandi nunggang turnamen, banjur dumadakan ambruk amarga iku rampung hipoglikemik. Minangka ambulans lan ambulans teka ing, padha njupuk care apik saka wong lan wanted kanggo njupuk wong menyang rumah sakit, aku lunga kanggo kulo ing ambulans. Tim rescue banget lan aku ngeweruhi sing sampeyan kudu dadi menowo karo syarat-syarat kanca-kanca kabeh wektu, malah sanadyan wong wis umur (bakal rauh). Ing rumah sakit, nanging, ing ngelawan pas ana kasus, Doctors lan perawat wis tansah dadi courteous lan sopan. Nalika aku takon kanca-kanca, ngandika yen iku asring kasus karo wong (kang teka ing taun iki, tau gadhah hipoglikemik episode dening RTW menyang rumah sakit), ambulans kru wis ing istilah intim karo wong lan staff rumah sakit, ora wong. Carane nerangake menyang iku, utawa iku supaya umum sing layanan rescue ing intim karo istilah enom sabar, lan rumah sakit saben, tanpa istiméwa,»sir,». Yen sampeyan pirembagan kanggo wong karo sampeyan lan iku ora sopan ing nanggepi, sampeyan kudu alamat Wong karo sampeyan utawa iku bakal ora sopan, sampeyan nelpon Wong. Aku mikir yen sampeyan pirembagan kanggo wong sopan sing sampeyan kudu njaluk duweni padha bali. Yen ing mburi sing tumiba, supaya bakal dadi oke yen kita nggunakake page-jeneng saka Wong ing course saka obrolan. Iku ora, mesthi, sing siji ing istilah intim karo wong Liyo, nanging sampeyan duwe hak kanggo iku. Iku, sawise kabeh, ora nyerang tembung nalika ngarahake wong karo ‘SAMPEYAN’. sampeyan bisa miwiti amarga saka legal langkah-langkah yen sampeyan ora menowo karo istilah kanggo wong, yen sampeyan arep kanggo apa iku. Hello. Yen sampeyan duwe wong karo Mrs Gusti. responsif, lan ngandika aku, dening cara. lan disebut jeneng kang, nelpon Wong iki. Aku lagi dilakoni lan basa italia mesthi ing VHS ing Berlin, lan guru kita (saka Italia lan iku isih cukup enom), jeneng pisanan salutations. Saiki pitakonan kula kanggo kabeh Italians kene:»Sir,»ing Italia, malah nalika ngarahake wong dening sing pisanan jeneng. Utawa aku bisa kawitan-jeneng basis karo wong saiki tanpa sembarang uneg-uneg (ing italia lan inggris). Dear sir Madam, kanggo ngubungke kanggo saben liyane nanging mung Mr. wong wadon nyerat. lan ora karo ‘yours Sincerely mlebu’ ngenyek. Aku wis krungu iki mestine dadi. Hello. Yen aku ngomong kanggo guru: sampeyan Bisa bantuan kula. Iku ora gampang. Nanging yen saiki saperangan guru ngadeg ing ngajeng kula, minangka padha ngomong. Uga: sampeyan Bisa bantuan kula. Utawa: sampeyan bisa bantuan kula. Amarga kaloro sing mengkono kanggo kula, aku bakal nggunakake jeneng pisanan. Lan kapindho Masalah iku: nalika ing ngajeng kula, contone, siswa lan guru kanggo tetep ing ungguhing rumus utawa ora. Supaya sampeyan nelpon sawetara wong lan saperangan saka»sir,»lan mréntahaké kanggo kabeh seneng. Yen wong ora ngarahake liyane karo sampeyan, nanging ing. Wong lan subjuntivo digunakake, supaya contone: Carane kanggo nelpon wong sing tansah kaanan ora marem karo apa kang wis. Ana tembung ing jerman. Apa sampeyan nelpon wong sing wis atine. Supaya wong sing bisa mikir cetha, ora kagodha. Aku kudu kata sifat. Mangga nulis kula kabeh tembung sing ngerti. Thanks, aku tetep ningali versi beda. A iku nulis cilik, gedhe lan aku kaya ngerti apa tengen, yen sampeyan takon kula langsung, lan ing pesen iki, du

About