submit


Ngenteni, apa. Iku bisa mengaruhi kepinginan kanggo duwe Siji-Wengi-Ngadeg wong wadon, yen dheweke njupuk pil. Iku kang bener. Saiki pasinaon nuduhake, sing wanita sing njupuk pil utawa liyane kontrasepsi, kathah duwe wong apik sing seneng karo, nanging ngidinke, amarga iku bojomu apik, rama. Padha pasinaon nuduhake uga sing wadon sing ora njupuk kontrasepsi, kathah dadi wong ala, utawa kanggo nglampahi karo Bad Boy karo ONS, sampeyan bakal nemokake macem, nanging ing sesambetan ing Umum, ora dawa banget. Iki mboten umum, amarga wanita kathah kanggo pindhah ing kelompok kanggo katelu ing cara iki, iku ndadekake iku luwih seneng-seneng lan sampeyan ora perlu dhukungan saka wong kanggo serem wong kanggo fend mati. Nanging yen wong wadon iku piyambak, iku ateges sing sampeyan are looking for wong anyar sing ketemu lan data sing bisa, lan ing wayah wengi, nyolong adoh tanpa wong kadhaton. Akeh wanita ora duwe wengi urip, nanging sampeyan isih pindhah liwat padha saben wulan fertile wektu. Sampeyan bakal ngenali iki wanita, nalika sampeyan ketemu wong wadon, ketemu, pleased sing sak dina ing kutha, nalika srengenge isih mencorong. Wanita sing dening alam sabar, nanging wong wadon wis ovulation lan ora ing pil, iku akeh luwih sabar. Sampeyan ora bisa nerangake iku, nanging dheweke ngrasa ing cepet-cepet, cepet-cepet, gedhe Kanggo nemokake wong kanggo njaluk wong menyang amben. Sampeyan kudu ngerti apa sing perlu kanggo nindakake supaya dheweke senengane sampeyan lan percados sampeyan, kaya sampeyan, karo kahanan kanggo nangani, ngendi liyane wong sing nyoba kanggo obrolan kanggo ngganggu, lan minangka sampeyan poto-sadar saka panggonan siji kanggo sabanjure nggawa. Lan sampeyan kudu ngerti carane sampeyan lagi dilakoni iki ing dhewe. Sampeyan duwe kanggo menehi sing Paling apik amarga awak care lan Gaya. Apa malah luwih penting: Sampeyan duwe seksi swara, manteb ing ati basa awak lan poto-sadar looking kanggo berkembang kontak

About