Ana sing kaya Wedhi ing segara: flirt buku

kudu tansah bisa diselehake ing awal saka Anggit

Amarga ing panggonan kono ana wanita, ora wanita, utawa. Sampeyan isih bisa dadi apik flirt pakar, yen sampeyan sing lungguh nanging tansah mung ing apartemen, kanggo latihan bal-balan utawa ing wong-wong iku patemon lingers, banjur paling flirt seni bakal wither ing vine. Iku malah samsaya awon yen, minangka asil saka karya dhewe kahanan ana ora kontak kanggo wanita (e.g, ing automotive workshop lan panggonan liyane saka khas»wong-Wong iku jobs»). Yen sampeyan arep kanggo duwe kontak karo wanita, banjur (n) uga kudu pindhah menyang ing panggonan ngendi akehe wanita. Amarga iku mung ana ngendi Fort nalika akeh wanita, sing Kesempatan ing paling gedhé akhire, wong wadon ngimpi ditemokake. Ngendi wong meets wanita ayu mbantu maca kanggo nggawe iki panggonan kanggo nemokake, pungkasanipun, péngin-kanggo rasa seneng karo wong wadon ngimpi

About