video Intro

PC release bakal njupuk panggonan ing September

Nganti wayahe nalika seri"global Perang"bakal rampung karo proyèk liya ing donya fantasi"Pethel saka Perang", ana sethitik banget wektuKanggo luwih whet kapentingan ing game, gawe wis dirilis trailer anyar sing pirso kita kanggo donya saka"koleksi Perang":"Pethel saka Perang". Alas kuna lan tanah ara-ara samun, scarred dening piandel peteng, watch bakal ngarep pemain.

Kanggo pemandangan-urutan ing Thread kanggo $

Poplin ing sisih Kulon, kita bakal nyoba kanggo netepake sawijining panguwasa liwat new territories: dipanggoni dening dinosaurus, wana, plains, ngendi manggon peteng elves, ageng pulo bawana, birthplace saka dhuwur elves, lan sun-scorched ara-ara samun. Uga, kabeh geografis kaendahan nuduhake banget fitur technical engine kaya volumetrik pedhut cahya distribusi papan layar lan efek saka ambane saka lapangan.Maca liyane babagan kabeh setelan grafis kita padha marang nalika piyambakipun declared syarat sistem. "Koleksi Perang":"Pethel saka Perang"iku bagéyan liya saka trilogi, kang bakal kurban kombinasi gedhe-ukuran mungsuhan ing wektu nyata karo narik strategi global ing manajemen privasi negara, kanggo nggawe lan ngiyataken Kekaisaran dhewe.




free kanggo hubungan serius foto pendhaftaran Gendakan video chatting tanpa tondo asto munggah lan video bocah-bocah wadon video manggon chatting online chatting free online roulette free watch video chatting omegle video chats broadcast kanggo free Free kanggo sesambetan Free kanggo wong diwasa tanpa registrasi kanggo free