submit


Titik nggunakake Piranti Ipsum iku wis luwih utawa kurang normal distribusi saka aksara, minangka gantos kanggo nggunakake ‘Isi kene, isi kene’, nggawe iku katon kaya sing bisa diwaca inggris. Akeh desktop publishing paket lan kaca web editors saiki nggunakake Piranti Ipsum minangka standar model teks. Titik nggunakake Piranti Ipsum iku wis luwih utawa kurang normal distribusi saka aksara, minangka gantos kanggo nggunakake ‘Isi kene, isi kene’, nggawe iku katon kaya sing bisa diwaca inggris. Akeh desktop publishing paket lan kaca web editors saiki nggunakake Piranti Ipsum minangka standar model teks.

About