submit


**DIANYARI agustus,**saliyane menyang «Video Free» Produk saka Taun, Video Chatting iki mung jenenge Komunikasi Solusi Produk saka Taun dening Teknologi Marketing Corporation. Ing mung sawetara minggu wiwit iku bukak resmi, Video Chatting wis ora mung dadi ndhuwur komunikasi program ing negara tengen globe wis resmi dijupuk teknologi donya dening badai. Video Chatting wis ditampa adiluhung «Video Free» Produk saka Penghargaan Year saka Teknologi Marketing Corporation (TMC), lan marketing online pimpinan karo -taun warisan saka ngurmati perusahaan teknologi tengen globe. Ngedegaken & CEO Bob Reina lan Direktur IKU Dr. Jonathan Chen are bungah kanggo nampa salah siji sing paling highly ajeni kaurmatan ing komunikasi industri teknologi. Kanggo wong-wong mau, akeh-tau sukses Video Chatting konfirmasi saka hard karya lan pengabdian Pirembagan Campuran ‘ s kabeh IKU tim. Dr. Chen setuju. «Konsep «Video Free» wis padha dhisikan rangsang ing kula minangka Internet dhewe – padha gelombang saka revolusioner potensial, » ngandika Dr. Jonathan Chen. Video Free» bakal ora mung ngganti cara wong rembugan ing Internet, iku bakal ngganti cara wong rembugan wektu. «TMC iki uga kesengsem dening Pirembagan Campuran kontribusi kanggo kamajuan «Video Free» industri. «Panampa wis ditampilake groundbreaking inovasi ing «Video Free» papan lan kita katon nerusake kanggo ningali mangsa sing kasile, » ngandika Erik Garis, TMC Grup Direktur Editor. Video Chatting kang kasel iku mung awal. Dhiskusi Campuran wis ora niat saka kalem mudhun. Download Video Chatting kanggo iPhone utawa Android dina iki lan njaluk siap kanggo macem mangsa ahead.

About