submit


Aku wong kalem karo diwasa atine sing kepengin kanggo ketemu katresnan bener. Aku uga ditemtokake lan nemtokake lan gampang arep wong lan iku penake kanggo rembugan karo kula. Aku banget manut lan darmabakti ing sesambetan. Aku. Aku Edmund, siji, pas, prayoga, nrima, maha, goleki padha kanggo tahan sesambetan. Aku siklus paling dina karo asu. Kita pindhah menyang pantai lan search alam panggonan. Aku kesah padha dicokot lan makarya ing sawetara count. Aku wong Brasil cah wadon sing Urip lan digunakake ing Austria. Aku arep golek my Soulmate, pilihan saka UK, nanging yen uga manggon ing Eropah, bakal ok.

About