Kanggo nemokake nalika nerangake A utawa A iki — Wong tartamtu, karo katresnan kanggo tau bakal tahan — umum view:»Yen sampeyan ngerti iku, sampeyan ngerti iku.»Iki kabeh lan uga apik, nanging sawetara kita perlu soko dicokot liyane konkrit saka mere a isine weteng kroso. Kita duwe, mulane, sesambetan lan kemitraan ahli sing takon kanggo menehi kita ing pratandha pisanan sing kita ana ing hubungan karo Wong tengen. Yen iki sing bener wolung iku, sampeyan bisa dadi manawa kanggo duwe Bener utawa Bener wis ketemu. Sampeyan ngerti apa perlu Partner kanggo aran tresna — malah yen wis kabutuhan liyane saka sampeyan. Sawetara wong aran tresna nalika Partner sing saben Esuk karo Tuwung saka warung ing amben. Sawetara, ing siji, arep kanggo krungu saka panjenengan siji tresna maneh lan maneh apik tenan carane padha katon.

Titik iki: Saben kita wis beda kabutuhan, nalika iku Menehi lan Nampa katresnan.»Kita wis kanggo mulang kita Partner kanggo tresna kita lan ora dikarepake saka wong sing maos kita pikirane,»pisan, aku nasehatake Jinis lan sesambetan pakar Dr. Tammy Nelson.»Sampeyan ngerti sing sing karo Hak, yen wong ngandhani apa ndadekake wong aran tresna lan sampeyan bisa spoil wong cara kang foto iku. Lan kang kudu tindakake Padha kanggo sampeyan.»Konflik sing bagean alam saka hubungan wae. Nanging carane kowe menehi hasil karo iki pasulayan, iku bisa mengaruhi apa lagi isih bebarengan kanggo dangu utawa ora.»Cara sing saiki nindakake ing acara saka disagreement, iku ngandika kathah bab carane sampeyan bakal ngatasi masalah mangsa — utawa, carane ora kanggo ngatasi iku,»ing Huffington Post.»Ing sesambetan sehat, loro partners argue ing proses padha. Ing tembung liyane: padha ngipat-ipati lan ora bengok-bengok lan nggawe liyane ora. Kanggo»aran»atraksi seksual lan aran laku atraktif, ana dadi luwih daya kaya boten liya,»ngandika Iris Krasnov, penulis.»Wong sing ndadekake sing masunat cemlorot, poto-ajining mundhak, lan sampeyan karo penggalihipun dhumateng, sampeyan kudu supaya iku temtunipun.». Loro saka sing beda-beda cukup, supaya bakal dadi macem, nanging padha ana ing padha gelombang nalika nerangake mudhun kanggo iku.

Opposites ngandika kanggo narik

Sing bisa bener ing kawitan marketing, nanging iku ora kudu njamin kanggo dawa, sesambetan sukses. Ing kasunyatan, Orbachs studies wis ditampilake sing kuat sesambetan sing mbangun ing Madegé saka angka padha lan gagasan.»Iku babar blas nggoleki kanggo duwe kapentingan beda utawa macem-macem rasa ing film nanging mung padha gagasan kang paling dhasar iku ing gesang (kayata dealing karo dhuwit, akses kanggo Agama, utawa idea saka carane kanggo ngowahi munggah anak) bisa tetep wong bebarengan ing long term.»Ana prakara apa sampeyan ngomong kanggo dheweke sawise mbrontak jantung padha kudu — sing sing kulawarga punika paling penting wong ditampa ing gesang panjenengan, iku saka gedhe wigati.»Kanca-kanca lan kulawarga kerep duwe luwih adil tampilan ing Partner saka piyambak,»kang nerangake.»Lan dhukungan sing bisa, sawise wedding inestimable nilai. Kita sumurup, yen ana pasangan kang tuwane, tuwane-ing-hukum lan kanca-kanca ndhukung sing, akeh luwih gampang kanggo pindhah kadohan.»Pasangan ing aman sesambetan laporan sing padha wis spontan, macem Jinis karo tender ungkapan saka Katresnan bisa nyambung.»Paling resep kanggo Jinis apik malah sawise pirang-pirang taun kanggo golek anyar laku kanggo malah luwih orgasms, nanging ing liyane kanggo empathize lan aran cukup aman kanggo rampung supaya iku gulung,»ngandika Dr. Sue Johnson, ahli ilmu jiwa clinical lan penulis saka»Katresnan Raos», ing interview karo Huffington Post. Puas kemitraan adhedhasar kekarepan kanggo apa sing paling apik kanggo sesambetan lan ora apa Individu kepengin paling.»Wong kesengsem kanggo marriage, kudu tetep looking kanggo mate, ing kategori»Kita»lan ora»aku»mikiraken lan tumindak,»ngandika Wilcox.»Wong sing ngandika saka Impen umum lan nilai-nilai lan siap kanggo nggawe hubungan bab kang utawa dheweke perlu. Pasangan sing padha marriage kanggo kabutuhan dhewe konco, ing Umum, bahagia.»Benjamin Le, co-ngedegaken saka platform Online, nilai metu carane penting iku kanggo kantun kang Partner, utawa yen dheweke wis musna.»Yen soko mengkono ‘metu saka ngarsane, metu saka atine’, ora tandha apik,»kang nerangake.»Nanging yen Sampeyan ora aran liyane emosional cedhak, yen ana, iku tandha sing pancene pengin dadi karo wong utawa dheweke.»Nalika ambungan dumadi ing balung ing ngarepe layar, ora jumlah sampeyan speechless photo Gallery, iku wanita ngerti bab awak lake Galeri sampeyan mangu-mangu sesambetan. Punika bukti sing Tengen iku wis ketemu sing wanita ing awak ora ngerti utama artikel lan Blog kanggo nampa kiriman saben dina liwat email.

Newsletter uga kalebu Isi pribadi lan iklan

Sinau luwih lengkap

About