Sesambetan wedi - ngendi wedi saka sesambetan

Matur nuwun kanggo ngurmati kula karo wektu

Hubungan kuatir tegese, minangka tembung tabet, iku wedi saka sesambetan lan biasane ing ngarep cedhak lan sesambetan tahan

Kadang sesambetan wedi ketok, wong kena Pengaruh bakal isin utawa ora malah hubungan sing cedhak.

Kadhangkala, sesambetan wedi didhelikake konco statements kuwi minangka aku ora perlu sapa bakal seneng utawa mate nyawa mung wis ora ditampilake munggah durung, utawa Ing Paling apik sing wis dijupuk. Iku associating karo hubungan sing cedhak, contone, tanggung jawab gedhe, renunciation, jaminan saka kepinginan lan kabutuhan, ing mburi saka ingatase hak bebas, cahya-heartedness, bundhas, lan raos sirno. Kok dadi Ngangap, ing sesambetan, ing kontras kanggo akeh liyane wong minangka Resiko tampilan, asring wis menehi werna ing kanak-Kanak utawa malah ing mens pengalaman karo Partner. Pisanan pengalaman ing kontak karo tuwane utawa liyane referensi wong siji sinau ing kanak-Kanak. Dadi, contone, pathokan bisa mimpin sampeyan kanggo mburi utawa stun, sikap negatif saka anak bab Ngedeni ing wong. Uga marriage ala saka tuwane, ing akèh ana perang, utawa mundhut saka tiyang sepah liwat misahake bisa mimpin kanggo hubungan saka wedi lan sesambetan cedhak bisa nyingkiri. Motto: Luwih apik ora ana gandhéngané saka pain saka larangan utawa mundhut saka partner. Sapa sing wedi saka sesambetan, bakal nyoba kabeh, kanggo aran ora wedi. Nyebar, nanging biasane boten cecek sastranegara marang kuatir sing panyegahan, contone, lan uwal. Liyane Gefühlig kanggo wong liya, nanging miwiti kanggo aran kabeh liyane ora adil, nyedhaki sesambetan. kanggo Partner iki utamané lara banget, amarga iki ngrasa amarga owah-owahan dumadakan ing prilaku saka babras lan misahake sadurunge sirah pinanggih. Sapa sing gerah saka hubungan kuatir, ing kekancan tansah pengalaman padha. Iku mung nalika piyambakipun dadi weruh saka kang mbebayani pola prilaku lan sadar, tanggung jawab kanggo Gagal saka sawijining kekancan njupuk liwat, kang bisa sinau piyambak utawa karo bantuan saka terapi kanggo ngatasi sesambetan kuatir. Hubungan kuatir Test bakal nuduhake sampeyan apa sing dadi kagungane kanggo wong, nyingkiri kelingan kemitraan cedhak, amarga padha wedi N piyambakipun. Aku wis tansah kagungan mbukak kuping kanggo uneg-Uneg liyane. Mulane, atiku iki kepinginan kanggo bisa minangka psychotherapist.

Apa aku utamané kepinginan wong sing nemokake sing kemampuan kanggo ngrampungake luwih apik karo awake dhewe lan wong liya kanggo njaluk bebarengan kanggo motivasi.

Iki uga goal sandi Penasihat. Imbangan kanggo profesional sandi karya, aku golek esuk Semedi, Nordic mlaku-Mlaku, Jin Shin Jyutsu lan manggang roti éca. Aku wis mung kerjo, lan kita wis apa-apa ing Umum, kajaba kanggo loro apik anak sing kita padha tresna. Saiki, sawise sasi, kita ngerti kanggo kita lan kanggo kelakon karo bab kanggo kita. Aku ketemu wong wadon, aku nemokake kabeh iki lan aran apa aku wis ora kejawab taun. Saiki dheweke iku wedi kanggo pindhah metu ing sesambetan, utawa kanggo mbukak Dhewe kanggo kula. Masalah dumunung karo dheweke ing sasi. Dheweke isih nikah, ing kertas mung. Dheweke digatèkaké dening bojone. Banjur dheweke ketemu wong, ambruk ing katresnan karo wong, nanging sawise wektu cendhak panjenenganipun tindak bali menyang bojoné karo anak. Saiki, kita sinau lan ngerti lan wedi kanggo pengalaman padha maneh. Aku ngakeni sandi katresnan lan Tresno. Aku bakal sampeyan guyon. Saiki, dheweke nyerat, sawise aku wis takon sampeyan carane panjenengan raos kanggo kula.

Woy, aku duwe sawise taun saka bojoku

Dheweke wis digunakake ing iku. Kula pacar nyuwil munggah sawise sawetara minggu saka kula.

Aku ngerti kang wis pirang-pirang taun ora raos kanggo wong wadon lan njupuk wong-wong sing dawa banget kanggo ngakeni kanggo kula raos.

Wiwit uwal-kaya misahake dina wis sampeyan liwati.

Aku wedi kanggo tau krungu saka wong-wong mau maneh.

Pesen saka kula bakal bisa digatèkaké. Sadurunge, kabeh iki apik, kita wis ora grejegan, lan padha banget akeh ing katresnan. Aku ora pengin wong gemeter, nanging uga kanggo nulis maneh - iku numpes sandi poto-kapercayan. Aku pangarep-arep kang nyadari iku durung: (aku wis ngginakaken apik kanak-Kanak.

Ora misahake saka tuwane, ora panganiaya, ora ana masalah.

Aku ora bakal bisa kanggo mimpin maneh. Nanging aku bisa kanggo mimpin ing gesang kawula, ora sesambetan. Kapan aku ketemu wong, aku biasane wis ing page Ketemu babar blas 'pegel' lan nyoba kanggo ngrampungake wong-wong mau minangka cepet sabisa. Yen wektu liyane asring saka kaping saben dina pesen rawuh, aku nemokake iku ngganggu lan clingy. -Aku seneng kanggo nglampahi wektu, wong sing aku duwe wektu liyane. Woy, aku weruh akèh podho kanggo prilaku saka kanca-kanca. Aku tansah aran kang tansah kula ing kadohan. Kita wis ing short kita sesambetan akèh wis nguwasani supaya kang wis kanggo ninggalake kang bisa ing kula. Nanging banjur bisa sterilised malah sanadyan aku duwe kepinginan kanggo duwe anak lan prilaku kang dadi khas. Iku ndadekake kula dadi sedih: (aku ora Bisa bantuan wong. Carane aku nanggapi kanggo sing paling apik. Bubar, aku mikir bab apa aku duwe ngedeni saka Sesambetan. Aku wis ora sesambetan katresnan, lan kanca-kanca cedhak ana karo kula kanggo meh taun. Tenderness sing ungkapan kula ora adil, ora prakara sing padha teka saka. Aku langsung aran ora adil lan ora ngerti carane aku ngirim nanggepi.

Karo wong piyambak kanggo mbukak memicu ing kula edan pengarepan saka wedi.

Apa yen aku ora bisa terus bar ing ndhuwur.

Wangsulan: bab ingkang Ala iku aku kaya apa-apa luwih pesenan saka cedhak lan sesambetan emosi kanggo wong liya. Kabeh bab-bab sing aku wedi kula, sing kepinginan atiku.




watch video chats Free for free. paling chatting roulette Omegle layanan Free ngendi kanggo ketemu cah wadon iklan Free chatting roulette saka panjenengan telpon tanpa registrasi video fun telpon kanggo ketemu cah wadon mobile Free