Sampeyan duwe wong utawa wanita-sore, on-the-go lan ing course saka ing wayah Sore, wong liya nganggo supaya akeh Gedhe bab hubungan, nalika sampeyan lagi mung lungguh meneng ing sisih. Ora amarga padha ora duwe hubungan, nanging amarga padha duwe apa-apa ngomong. Wong sing wis ngartekno maneh ing hubungan saka sampeyan. Nanging, sampeyan duwe roso ana soko salah. Biasane, sampeyan kudu wonder ing Wayahe iki Apa aku ora bisa duwe Partner sing aku bisa bangga ngomong, contone, amarga kang Mesti wae, sampeyan pindhah sore iki sapisan liyane kuciwa mulih, sengaja sing ana ora ana nunggu sampeyan, sampeyan sing bungah lan ora mung bumming lan sampeyan kudu cetha. Ing awal sesambetan sing padha urip bebarengan, karo saben liyane, pancasan sing digawe bebarengan, masak bebarengan lan budget kicked. Saiki padha manggon ing hubungan sabanjuré kanggo saben liyane, ie, saben ditrapake kanggo pancasan sawijining, masak bebarengan bakal njupuk panggonan ing rarest kasus, lan budget mbokmenawa malah luwih saka Wong. Bab tembung katresnan, passion lan eroticism aku kudu alamat ing kasus iki mbokmenawa kurang. Apa Partner sadurungé isih pleased lan uga insanely gedhe panggonan, dina iki wis rusak, ora Mine, aken piyambak matur nuwun. Nanging, yen pangolahan sing ditampa ora ketompo kang jenis saka, mesthi, iki biasane tandha sing sesambetan judhul menyang krisis. Apa ora supaya iku, sampeyan bisa supaya iku dadi prakara mesthi. Yen Partner panjenengan ora soko kanggo sampeyan, nuduhake wong sing appreciate iku. Iku ora pitakonan saka apa sing wis kapéngin kanggo, nanging sing wis rampung soko. Pangenalan, manungsa waé, lan dukungan sing penting ing kemitraan, digunakake iki ngancam kanggo ngadeg cepet. Pisanan sampeyan manggon bebarengan, sisih dening sisih, lan ing mburi tanpa saben liyane. Akeh sesambetan sing gagal kanggo mbukak miturut rencana iki. Ing seger Phase saka hubungan kabeh iku gedhe, kabeh iku gedhe. Sampeyan lagi ing katresnan, melu ing sawetara titik sambungan apartemen lan cook bebarengan, wis seneng-seneng bebarengan, bungah kanggo bakal diijini kanggo partners sawise dina dawa ing kiyat. Nanging iku ora tetep ing akeh kasus. Apa yen sampeyan ora wis manggon kanggo dangu, sisih dening sisih, siji wis koyo sing Partner punika kasengsem nanging uga ora luwih raos kanggo Partner apa Apa ing kene. Apa sampeyan wis samesthine kanggo rush iki. Wis samesthine statement iki saka kula. Yen Ya, banjur sing mistaken. Pisanan kabeh, sampeyan dhewe sing tanggung jawab kanggo urip, ora kula, ora kanca-kanca lan ora Partner. Sampeyan piyambak nemtokake gesang panjenengan. Nanging yen aku ngerti siji bab, iku sing wong, rush bakal ing salawas-lawase ing Kahanan iki amarga padha nampa iku mung kaya sing lan nampa iku. Sampeyan bisa, mesthi, nanging sampeyan arep kanggo nglampahi Liyane saka urip.

Sampeyan duwe masalah hubungan, lagi weruh sing. Nanging wong-wong sing wegah kanggo nggawe keputusan. Wanita nindakake iki biasane ing ngarepe sampeyan, padha kaputusan kang saka Saperangan lawas ngirim kapisah shoes, utawa apa sandhangan sing. Nanging, yen sampeyan perlu papan ing kakus, kanggo bisa kanggo anyar spring fashion tuku, banjur sampeyan perlu kanggo nggawe keputusan. Lan iki namung prakara saka fashion. Nalika nerangake kanggo urip, sampeyan koyone duwe masalah ing urutan kanggo nggawe keputusan. Kanggo mungkasi sesambetan, utawa malah marriage, iku ora gampang lan bab. Lan yen sampeyan lagi ora yakin, banjur sampeyan ngirim temtunipun nindakake iku nggawe dhaftar. Apa sampeyan kaya bab panjenengan Partner lan apa sampeyan ora kaya. Apa sampeyan kaya bab panjenengan Partner, apa. Kolom Saben Contra, lan tambahan assessment saka poin individu bisa nyedhiyani kajelasan. Evaluasi saka poin individu mbukak ing diagram ing ngisor iki dening (penting banget penting). Iki ngidini sampeyan kanggo njaluk banget cepet koyo ngendi sampeyan ngadeg ing sesambetan, apa nilai sing penting kanggo sampeyan, kang meets rodo kurang penting lan kang nilai iki Partner lan kang kurang. Utamané nalika nerangake cara dhewe kanggo pindhah, wis kasebut ing obrolan paling Kasempatan kapindho.

A Kasempatan kapindho

Apa-apa. Kanggo mesthekake yen liyane endeavour ing short term, nanging banjur maneh ing pola padha bakal forfeited. Sapa sing rawuh ing kene, ndadekake iki, kang wis biasane kanggo alesan amarga saka wedi ing langkah sabanjure. Nanging, sampeyan kudu pindhah terus-terusan cara lan ora saka proyèk terus. Pungkasanipun, padha dianakaké sadurunge, uga ora weruh perlu kanggo nindakake soko. Ora tansah gampang kanggo misahake saka Partner. Ing tartamtu, yen anak sing ing game. Ing Kahanan iki, aku bisa ngupaya mung kanggo marriage saperangan therapy, sing ngomong tarif saka pernikahané saran. Ngobrol karo Partner bab iku lan nuduhake wong sing bakal menehi Pilihan iki Kasempatan kapindho. Apa sampeyan lan Partner bakal weruh saka. Nemokake uga ateges kanggo jenis saran misahake. Ing kasus iki, sampeyan duwe titik, nanging, saran, kang mbantu sampeyan minangka Saperangan. Akhire, ing kuwi kasus, menehi prioritas kanggo panjenengan umum ing bocah-bocah. Aku nulis bab kabeh nilai iki, amarga aku ngalami iku. Sawise taun saka pernikahané lan anak wis gagal sesambetan. Kita wis dibukak akeh mau saka penyuluhan marriage. Kedah ngakeni, nanging, yen kita wis ora ketemu ing rapat-rapat ing cara kanggo saben liyane, nanging wis temen maujud sing iku luwih apik kanggo wangun umum mangsa minangka kanca-kanca, tinimbang kanggo mend a fallow marriage. Dina iki, kita sing apik banget kanca-kanca, sing marang kabeh, lan ngerti luwih apik tinimbang ing pungkasan taun saka pernikahané. Lan uga ing bocah-bocah wis ora nandhang dening pamisahan iki penting, minangka iki diijini kula kanggo ndeleng ing sembarang wektu, malah njaba saka bapak-akhir minggu. Mesti wae, aku uga mbukak sawise arang-arang saka kula Gendakan maneh lan pungkasanipun ketemu Partner tengen. Kabeh informasi tanpa njamin. Kita tinulis nggawa metu sing rega kasebut uga wis wungu wiwit pungkasan nganyari, ana kang a Nyata-wektu nganyari saka prices ora tansah langsung layak. Iku anggota panganggo, kang padha kacarita ing wektu kesimpulan saka kontrak ing website pamilike siji börse, layanan Free utawa Dating platform

About