submit


Apa sampeyan ngerti? Kabeh kita dictionaries sing bidirectional, meaning sing sampeyan bisa katon munggah tembung ing loro basa ing wektu sing padha. Apa sampeyan ngerti? Kabeh kita dictionaries sing bidirectional, meaning sing sampeyan bisa katon munggah tembung ing loro basa ing wektu sing padha. Iki sentences teka saka sumber external lan bisa uga ora akurat.

About