Rusia Suzhou VKontakte

Aku arep kanggo nggawe rusia-Speaking group, Suzhou, kanggo nggawe Panggonan kanggo ketemu lan bantuan Padha patemon, pengalaman ing industri Iki: ngecor injeksi, macem-macem Plastik peralatan, peralatan khusus, ngecor Injeksi related kanggo tekstil, bahan Konstruksi, peralatan jaringan, medical elektronik Peralatan, kendaraan, auto parts, ora sinauWoy kanca-kanca, aku manggon Ing Suzhou city saka China, Aku duwe luwih saka taun Pengalaman karya. Padha pirembagan bab Rusia. Becik kanggo ketemu sampeyan. Aku bisa mbantu ing Cina Utawa nulis supaya sampeyan bisa Njupuk mate. Kula pengalaman ing industri iki: Mesin ngecor injeksi, mesin ngecor injeksi. Macem-macem plastik peralatan, peralatan Khusus, tekstil, bahan bangunan, peralatan Jaringan, electronics medical equipment, pribadi, Auto parts, luwih saka taun Pengalaman riset.




chatting online fun tanpa telpon diwasa Free video pendhaftaran gendakan video chatting saperangan video Free video chatting karo bocah-bocah wadon free tanpa watesan video Free donya Free video karo bocah-bocah wadon kabeh ndonya live stream bocah-bocah wadon