submit


Iki wis temenan arep kanggo dadi tartamtu kanggo dhewe, nanging elinga tips ndhuwur. Supaya tembung sing ngomong sing sing kaya fun, ngrawat utawa apa wae. A girl bakal arep kanggo dhéwé apa sing. Tinimbang mung mbuwang metu tembung, nggunakake donya nyata conto kanggo sijine gambar saka sampeyan ing dheweke sirah. Jujur nanging nyoba kanggo muni menarik. Malah yen sampeyan mung kaya nonton TV akèh wektu apa sampeyan nonton? Sejatine supaya generic tembung lan hobby. Apa-apa nggawe atraksi luwih saka nuduhake kapentingan lan passion. Ana prakara apa sing bisa.

About