submit


Aku ora menehi rekomendasi menehi nomer kanggo Chatting Roulette minangka tujuan iku kanggo ngobrol karo wong acak. Aku ora yakin ing Chatting Roulette kang aku. Apa kode kanggo format Nokia? Sampeyan ora bisa ndhaftar maneh. Yen sampeyan wis ndhaftar banjur sampeyan ora bisa njaluk iku kanggo ndhaftar maneh. Yen sampeyan kelalen mlebu ing rincian kontak layanan customer lan mungkin padha bisa njaluk tembung sandhi panjenengan utawa padha bisa nyedhiyani sampeyan mlebu ing rincian. Padha sing salah siji sing nduweni akses menyang akun lan aku manawa padha bisa nindakake soko kanggo ing paling sampeyan duwe akses kanggo iku maneh. Hello. Aku arep kanggo nggawe anyar kita chatting id. Ing kita chatting padha marang kula kanggo ngetik kode negara saka Bangladesh. Aku wrote ing longkangan, aku banjur ndeleng ing kita ngobrol. Sandi Facebook akun sementara dikunci. Iku dijaluk ngetik kode nomer kang kita dikirim menyang sampeyan sing nomer seluler. Aku sijine sing nomer kode iku mangkene kode. Nalika aku nyoba kanggo input sandi nomer saka kanca-kanca nomer menyang sworo seru chatting iku ngandika `oops, sing ora bener nomer seluler` bantuan? Hey, aku ngetik nomer telpon kanggo njaluk diverifikasi lan aku rek akses durung iku nomer lan aku duwe input iku bener kalebu kode negara?

About