US Presiden Donald Trump nacad Pakistan kanggo grant teroris — nalika KITA nguber wong-wong mau ing Afghanistan. Pakistan wis nimbali Duta US. US Presiden, Donald Trump wis Pakistan ing Tweet ing awal taun anyar. Minangka piyambakipun kapéngin miturut omongane uwong rojopati saka New York kanggo Guantánamo, wis Donald Trump wis ngomong maneh sawise video saka moncong. Pokrol nuduhake kanggo Presiden, apa sampeyan bisa nindakake, nalika subyek iki kabeh salah. Wong kudu sijine Donald Trump. Sakcepete sadurunge woro-woro Nobel hadiah tentrem, US Presiden, Donald Trump wis maneh, panyokro bowo marang Tehran. Putih house ketoke planning kanggo ngandharaken Iran non-selaras karo persetujuan nuklir karo masyarakat Internasional. A. NEW YORK (dpa-AFX) — On Wednesday, ora dagang ing pasar usaha saka Nys lan Nasdaq ing AMERIKA serikat, ing memori saka pungkasan Ex-Presiden George H. W. Bush. Kacarita ana, US media terus-terusan.

George Bush ana Presiden Amerika Serikat. Minangka kulawarga kang ngandhani iku, iku Grumbulan seda ing umur taun. Mantan US Presiden George Bush, wis seda ing umur taun. Ing kang putra George W. Bush announced, uga. Washington (dpa) — Ex-Presiden AS Barack Obama wis dibukak anak rumah sakit ing Washington, D. c, lan karo Santa kupluk ing sirah saka peparingé kanggo patients sethitik mbagekke. ‘Anak Nasional Medical Center. Washington (Reuters) — Donald Trump. Presiden Amerika Serikat saka Amerika. Ing pilihan saka Trumps mungsuh Hillary Clinton, miturut American warta Agensi AP, ora Kasempatan kanggo teka kanggo perlu nomer pilihan wong. Barack Obama nuduhake jantung kanggo bocah-bocah. Ing rumah sakit anak kang ing Washington, piyambakipun kaget ing patients enom minangka Santa Claus. Anak, perawat lan sederek kabeh bungah. Becik kekacoan kanggo patients saka rumah sakit anak kang ing Washington. Iran Presiden Hassan Rouhani wis disebut ing Islam Serikat, Amerika Amerika Serikat nolak. Panjenenganipun diterangake Israel minangka ‘kanker’. ‘Salah siji saka paling awon jalaran saka Kaloro perang donya. Padha ana tembung mourning lan Tresno, kang wis ketemu mantan US Presiden George W. Bush kanggo almarhum rama, George H. W. Panjenenganipun diterangake sak panguburan dheweke pungkasan telpon. Karo obah alamat ing National Katedral. Sampeyan saiki bisa ngalih menyang Browser kanggo saiki kanggo surf luwih cepet lan luwih aman

About