Punapa punika prabédan, yen sampeyan ngirim iki kanggo cah wadon liwat SMS, kang muni poto-sadar, lan apa persis punika prabédan, yen cah wadon maos iki. Aku, minangka cah wadon, bakal nemokake iku luwih apik yen sampeyan ngunjungi: sampeyan Kudu nggawe mungkin hawa Nepsu karo kula.) Aku mikir iku luwih apik. Liyane aku ora prabédan. Nanging, yen mung sentences kanggo milih saka, aku rodo kita Arep kanggo ketemu kita.

D aku kaya kanggo buku tingkat warata Fonic Pinter S. aku Bisa nyambung mung liwat Bank utawa liwat SMS. Yen nggunakake SMS, apa aku kudu nulis banjur. carane kanggo maca ing judhul, aku nelusuri App kanggo Android nulis iku ngijini wis ditulis SMS kanggo pemandangan-diadegaké kontak karo mung siji klik. Aku diapusi kanggo aku, supaya aku ana ing Desktop minangka Jinis link, lan wiwit iku wis mung sapisan iku perlu kanggo pencet lan Liyane dadi dening dhewe. Latar mburi ing ngisor iki: aku teka tengen konco ing iku. Wong wadon iku ngandhut lan yen iku, sampeyan kudu nulis karo mung siji klik ing wong lanang teks. Telpon seluler ngetung SMS liwat Weker kothak (App kanggo SMS alerting saka brigade geni) lan wong iku bisa kanggo nanggepi cepet. Nanging uga ing akeh wilayah liyane, contone, wong ing mbetahaken care. Hey) ora ngerti sapa pas prabédan antarane diiringi musik lan ngandhut asam solusi. dadi, apa aku wis ketemu metu sing ngandhut asam solusi sing mung diencerke karo banyu diiringi musik — sing bener. nanging apa aku wonder banjur, carane kuwi ora nguntungke solusi katon persis (minangka rumus) lan respon prilaku sing padha. Aku ngarep-arep wong bisa bantuan kula matur nuwun ing advance, banjur apa-apa luwih isa kanggo kita. sampeyan bisa bantuan kula. apa bakal sampeyan nulis utawa carane nulis. Matur nuwun, Fabia, lan aku iki dina liyane ing Instagram mlebu ing, nanging aku meh ora supaya, amarga aku nggunakake tau (arang) lan tansah karo PC online aku. Banjur aku ketemu kanca-kanca lan’ follow’. Aku klik ing lan banjur langganan. Lengganan kanggo iku, aku ngerti iku karo jmd. supaya nganggo,’ kanca’, supaya sampeyan bisa ndeleng kabar paling anyar saka wong-wong ing lan kuwi kaya sing. Aku lunga kanggo nyoba metu lan aku ing langganan lan banjur re-tindakake. Pitakonan saiki: Punapa punika prabédan antarane Langganan lan tindakake ing Instagram. (Nganti saiki aku mung langganan lan tindakake FB lan Twitter) aku ing katresnan karo cah wadon lan wanted kanggo nulis kanggo dheweke liwat sms sing kanggo kula dadi penting lan aku tresna sampeyan. Nalika sampeyan bali, aku wanted kanggo takon kanggo rapat. Lan aku kudu nulis persis sing kanggo kula punika penting lan sing aku tresna sampeyan, utawa aku kudu wrote soko liya. Bisa (n) cah wadon, sing ing iku Valentine day sms kanggo ngirim ‘day happy Valentine’ utawa supaya. Carane kanggo njaluk liwat iku. Utawa ngirim kita Nulis soko liya. Aku arep kanggo nggawe munggah karo Partner.

liwat sms

amarga ora bisa ketemu kita ing wektu. lan wanted kanggo sampeyan bisa takon yen sampeyan bisa bantuan kula. lan aku bisa ngomong apa aku bisa nulis ing sms. Aku ora duwe nyata rencana. Aku wingi ketemu cah wadon cute ing Disko lan kaya kanggo kontak sampeyan dening SMS kanggo tujuan Patemon. Apa aku kudu nulis. Sampeyan nulis tangan-ditulis aksara utawa dicithak, utawa dina mung dening email, telpon lan SMS. Nalika (kanggo bakal apa wusana) sampeyan nulis layang dening Tangan. Supaya kita Baptists sing panganan, padha duwe anak lan kulawarga bisa ora televisi, ngirim ora ngerokok lan duwe mobil sampeyan mung drive ing proyek. Aku ngerti ora-dadi-tenan, ora ono ing kitab Suci ngandika sing diijini kanggo ora duwe daya. Lan apa kabeh wanita Racke. Lan aku wis krungu sing nalika cah wadon wis gendakan sampeyan ora diijini kanggo terus asu, yen bocah wis ngejarke dening kulawarga, kang uga, yen wis diundang kanggo mangan ora kanggo njagong jejere dheweke lan sampeyan bakal ketemu mung nalika kanca saka duweke lan kanca saka wong nerangake karo supaya. Bener. Bisa aku siji marang apa Latar mburi kanggo Kabèh. Oh, Jinis sadurunge marriage ora tengen, kudu wis panginten mbokmenawa saben. Aku nulis karo cah wadon ing tampilan WhatsApp lan kita arep kanggo ketemu rauh. Lan aku pengin ngerti carane swara muni, lan sampeyan mikir iku piye wae rawuh tengen lucu nalika aku ngandika kanggo wong-wong mau pesen saka pitakonan. Aku dikirim dheweke uga apa, ing pangarep-arep ngirim wong-wong mau kanggo kula uga. Nanging wis ora aku wanted kanggo digawe kula seneng karo enom ketemu, aku ngerti sethitik bab kanca-kanca liyane, lan wanted kanggo takon marang SMS sawise Rapat. Aku kaya kanggo kula grombolan kanggo ngomong aku tresna marang, nanging kita ora bisa kanggo ketemu karo kita, nanging mung nulis. yen Kang dikirim kula Smiley liwat sms, iku mung nuduhake tandha pitakonan, nanging ora Smiley sing kang dikirim. Sadurunge sing, aku wrote karo dheweke ing Badoo. SMS komunikasi iki uga. Nyata patemon wis dijupuk panggonan ing panggonan umum karo kanca saka cah wadon lan sekolah konco lan kula. Wanted kanggo duwe celonone saka kula. Kanca sing wis takon kula pitakonan lan cah wadon sing wis ora ngandika munggah ing masalah ing kabeh karo kula. Banget cepet, lunga tanpa kula menyang jamban. Lan banjur teka bali. Minangka aku ndamel ngarep, aku wis kanggo njaluk dening Badoo punika Ya, ketemu iku uga becik, lan banjur ora ana jawaban teka. Pitakonan kula, sampeyan uga bakal ngomong sing aku wis kabeh wektu ing nulis, ing kasunyatan, karo gendakan, lan ora karo cah wadon kontak. Kanggo serius Tanggal ing gesang nyata Badoo, Aku mbayangke iku beda. Sira uga duwe pengalaman kuwi

About