Aku bisa njagong ing chatting roulette karo IPhone utawa IPad.

Ninggalake pitakonan panjenengan ing komentar

Jawaban bakal ditambah.

Kanggo wong-wong sing wis dijaluk kanggo update your video player.

Yen nganyari ora bantuan, banjur:

) Nyoba kanggo muat maneh kaca tanpa cache, nggunakake kombinasi tombol.

) Yen sampeyan muat kaca tanpa cache ora, nyoba kanggo nutup browser (kabeh app rampung, ora kaca karo chatting), mbukak lan banjur pindhah menyang kaca chatting.

) Yen miwiti browser iya ora ngatasi masalah, sampeyan kudu mbusak cache liwat antarmuka setelan browser.

Ing akeh modern browser jendhela reresik sajarah lan cache disebut trabasan (ana sampeyan kudu ngaktifake ing mriksa kothak mbusak cache, liyane opsional)

Sawise sampeyan mbusak cache, sampeyan kudu miwiti maneh kaca chatting.

Yen kasebut kombinasi tombol ora bisa, ing Internet cukup kanggo ngerti persis carane kanggo ngresiki cache ing browser panjenengan

Administrasi»Chatting»panjenengan ora maringi pitutur bab mbusak cache ing sawetara tartamtu versi saka macem-macem browser.

) Yen kabeh langkah-langkah ing ndhuwur ora ngatasi masalah, nyoba loading first chatting ing liyane browser

About