Wiwit piyambakipun-taun ing AMERIKA serikat, ngumumke pain kuwat-padha diwènèhaké. Laku sing njupuk mbales saiki: Akeh Amerika wis katon liwat Opioid-ngemot medium ing Heroin. Nomer saka addicts mundhak, padha wis luwih saka setengah Yuta Amerika ketagihan kanggo heroin. Bab seda saka Overdoses. Boten kados ing past dina iki, utamané putih wong-wong saka deso kelas tengah, resor kanggo tamba. Saka veritable epidemi. Kesehatan panguwasa CDC (Pusat pangendhalian lan panyegahan Penyakit) prakiraan sing rong yuta Amerika padha Opioid-ngemot pangobatan. Ing resep saka kanggo ngilangaké rasa lara wis wiwit tiga.

Wong mati saka Overdoses — papat kaping minangka akeh carane. Ing wektu sing padha, ahli, lan panguwasa ndeleng kesehatan sing klompok saka tamba kedhaftar ing negara.»Iki komplek epidemi karo ora prasaja solusi,»ngandika Kaleb Alexander, Co-Direktur Johns Hopkins Tengah kanggo safety tamba. Amarga Sambungan antarane reliever pain nyalahi panggunaan lan Heroin sing rapet. Apa ora wonder, amarga loro-lorone sing kimia banget kajaba iku kabentuk opioids, kang tumindak ing otak ing reseptor sing padha. A sinau dening Universitas Washington nggambaraké ganti pasuryan saka Heroin planggaran: Ing piyambakipun-taun, iku utamané enom wong saka kabeh werna kulit, ngalahake, karo rata-rata, taun kanggo Heroin minangka entri tingkat Opioid. Saiki, nanging, ana wilayah, utamané putih lanang lan wadon ing awal twenties lan saka kurang kutha, nyerat Neuro-farmakolog Theodore Cicero. Lan: Telu-kwartal saka wong-wong mau wis katon Kecanduan ing resep-mung obat-obatan, kayata tani utawa hydrocodone ing Opioid. Iki pengobatan kuwat, ing meh istimewa sawise operasi utawa kanker iki diterbitake, padha diwènèhaké ing video luwih cepet. Sawetara, sauntara kuwi, nggambarake pasinaon presented wis ora diwenehake bukti-bukti sing ing resiko kecanduan ora dadi gedhe. Mung sawise liyane lan liyane kulawargané lan kanca-kanca saka Panandhang resorted kanggo pain pil lan populasi US persen saka didol donya Opioid migunakaken ing medium, ana kanggo ngenali kecanduan masalah. Sawise sing, akses kanggo obat-obatan liyane angel lan prices wungu. Uga, resep-resep padha diganti, supaya tablet padha ora nglarutaké ing syringe digambar padha — laku sing mundhak ing efek saka bahan kimia. Nanging, rega padha munggah, wiwit dadi liyane lan liyane Gumantung ing Heroin mbutuhake, amarga iku, utamané saka Meksiko, akeh kaping iku luwih murah kanggo nyelehake ing pasar. Ing bagéan,»dijupuk»kanggo kurang saka Dollar US. Ing September wis USA Departemen kesehatan, wakil saka kabeh Serikat saka Amerika Serikat digawa ing kanggo maringi pitutur bebarengan ing luwih nyegah lan perawatan saka Opioid penyalahgunaan lan Overdoses.»Opioid krisis ora mangerténi wates. Dheweke meets urip ing kutha-kutha, deso wilayah lan suburban tetanggan ing kabeh negara,»ngendikane Menteri kesehatan, Sylvia Burrell ing Patemon lan marang manggih karo enom Gumantung.»Dheweke ana gedhe girl, saka pengobatan pain-gumantung, sawise kang wis untu kawicaksanan dijupuk metu, lan banjur temen maujud sing Heroin ana sing luwih murah.»Akeh Opioid Addicts njaluk ora therapy. Mulane, Obama kepengin kanggo nggawe iku luwih gampang-pemerintah, ing antarane bab liyane, akses kanggo medicine disebut naloxone, kang nyimpen gesang ing cilik saka Overdosis ing cilik saka darurat, nggunakake, lan karo, yuta dolar as (kira-kira, ing mayuta-yuta Euro) support. Sakabèhé, rencana budget menehi kanggo mayuta-yuta dolar kanggo perawatan lan nyegah saka Opioid planggaran.»Iki apik kanggo krungu, nanging iku ora cukup,»ngandika Kaleb Alexander.»Aku wedi kita bakal weruh ora kurangé populasi ing epidemi iki saka kecanduan, nganti advertisement saka massively iklan obatan nomer sing ing kurangé populasi. Iki isih cara dawa kanggo pindhah.»Ahli nelpon kanggo stricter prescribing pedoman, perawatan luwih apik lan luwih kesadaran ing dokter kang latihan.»Generasi wis krungu ing sinau saka resiko amarga opioids apa-apa. Kita wis overestimated Nggunakake coarse lan digandhengake beboyo massively disepelekake.»Wiwit piyambakipun-taun ing AMERIKA serikat, ngumumke pain kuwat-padha diwènèhaké. Laku sing njupuk mbales saiki: Akeh Amerika wis katon liwat Opioid-ngemot medium ing Heroin. Nomer saka addicts mundhak, padha wis luwih saka setengah Yuta Amerika ketagihan kanggo heroin. Bab seda saka Overdoses. Boten kados ing past dina iki, utamané putih wong-wong saka deso kelas tengah, resor kanggo tamba. Saka minangka aturan, ing sisih tengen saka epidemi. Kesehatan panguwasa CDC (Pusat pangendhalian lan panyegahan Penyakit) prakiraan sing rong yuta Amerika padha Opioid-ngemot pangobatan. Ing resep saka kanggo ngilangaké rasa lara wis wiwit tiga.

Luwih saka

Wong mati saka Overdoses — papat kaping minangka akeh minangka. Ing wektu sing padha, ahli, lan panguwasa ndeleng kesehatan sing klompok saka tamba kedhaftar ing negara.»Iki komplek epidemi karo ora prasaja solusi,»ngandika Kaleb Alexander, Co-Direktur Johns Hopkins Tengah kanggo safety tamba. Amarga Sambungan antarane reliever pain nyalahi panggunaan lan Heroin sing rapet. Apa ora wonder, amarga loro-lorone sing kimia banget kajaba iku kabentuk opioids, kang tumindak ing otak ing reseptor sing padha. A sinau dening Universitas Washington (St. Louis) nggambaraké ganti pasuryan saka Heroin planggaran: Ing piyambakipun-taun, iku utamané enom wong saka kabeh kulit werna, ing rata-rata, Taun diakses kanggo Heroin minangka entri tingkat Opioid. Saiki, nanging, ana wilayah, utamané putih lanang lan wadon ing awal twenties lan saka kurang kutha, nyerat Neuro-farmakolog Theodore Cicero. Lan: Telu-kwartal saka wong-wong mau wis katon Kecanduan ing resep-mung obat-obatan, kayata tani utawa hydrocodone ing Opioid. Iki kuwat obat-obatan, ing meh istimewa sawise operasi utawa kanker iki diterbitake, padha diwènèhaké ing video luwih cepet. Sawetara, sauntara kuwi, nggambarake pasinaon presented wis ora diwenehake bukti-bukti sing ing resiko kecanduan ora dadi gedhe. Mung sawise liyane lan liyane kulawargané lan kanca-kanca saka Panandhang resorted kanggo pain pil lan populasi US persen saka didol donya Opioid migunakaken ing medium, ana kanggo ngenali kecanduan masalah. Sawise sing, akses kanggo obat-obatan liyane angel lan prices wungu. Uga, resep-resep padha diganti, supaya tablet padha ora nglarutaké ing ngecor injeksi kanggo bisa digambar bisa — a laku sing mundhak ing efek saka bahan kimia. Nanging, rega padha munggah, wiwit dadi liyane lan liyane Gumantung ing Heroin mbutuhake, amarga iku, utamané saka Meksiko, akeh kaping iku luwih murah kanggo nyelehake ing pasar. Ing bagéan,»dijupuk»kanggo kurang saka Dollar US. Ing September, ing u. S. Departemen kesehatan, wakil saka kabeh Federal Serikat wis digawa bebarengan, kanggo takon bebarengan ing luwih nyegah lan perawatan saka Opioid penyalahgunaan lan Overdoses.»Opioid krisis ora mangerténi wates. Dheweke meets urip ing kutha-kutha, deso wilayah lan suburban tetanggan ing kabeh negara,»ngendikane Menteri kesehatan, Sylvia Burrell ing Patemon lan marang manggih karo enom Gumantung.»Dheweke ana gedhe girl, saka pengobatan pain-gumantung, sawise kang wis untu kawicaksanan dijupuk metu, lan banjur temen maujud sing Heroin ana sing luwih murah.»Akeh Opioid Addicts njaluk ora therapy. Mulane, kanggo nggampangake sampurna Obama, ing antarane bab liyane, akses kanggo medicine disebut naloxone, kang nyimpen gesang ing cilik saka Overdosis ing cilik saka darurat, nggunakake, lan karo, yuta dolar as (kira-kira, ing mayuta-yuta Euro) support. Sakabèhé, rencana budget menehi kanggo mayuta-yuta dolar kanggo perawatan lan nyegah saka Opioid planggaran.»Sing apik kanggo krungu, nanging iku ora cukup,»ngandika Kaleb Alexander.»Aku wedi kita bakal weruh ora kurangé populasi ing epidemi iki saka kecanduan, nganti advertisement saka massively iklan obatan nomer sing ing kurangé populasi. Iki isih cara dawa kanggo pindhah.»Ahli nelpon kanggo stricter prescribing pedoman, perawatan luwih apik lan luwih kesadaran ing dokter kang latihan.»Generasi wis krungu ing sinau saka resiko amarga opioids apa-apa. Kita wis overestimated Nggunakake coarse lan digandhengake beboyo massively disepelekake.»

About