Yen sampeyan ketemu cah wadon sing nemen kaya, reaksi alam kasunyatan sing sampeyan nglampahi wektu liyane karo dheweke arep

Yen sampeyan lagi nyoba iki angel kanggo nyegat tugas, sampeyan bisa uga kerep dadi gemeter lan ilang poto-kapercayan

Nanging aja padha sumelang — yen sampeyan arep kanggo njaluk nomer saka cah wadon, sing perlu dilakoni iku kanggo tindakake iki langkah-langkah prasaja

About