submit


Minangka wong anyar Valkyrie pilot, sampeyan perlu kanggo éling kapal iku ora mung panas pesawat saka papan gembong. iku kapindho kulit. Njupuk wektu kanggo sinau ing rinci lan mlaku nyiapake kanggo apa dumunung ahead, utawa liya sampeyan arep kanggo ngobong. Lan ing cilik saka KAWA: Valkyrie sampeyan mbokmenawa bakal diobong, banjur beku, banjur mati. Banjur kabeh telung maneh. bola-bali. Ora kasil sing paling apik. Sing liyane sing ngerti bab kapal kang instrumen lan data iku saya feed sampeyan, sing liyane kamungkinan sampeyan kanggo urip. Iki urip unit support lan kabeh sing misahaké saka kadhemen, unforgiving roso sepi saka papan jero. Iku ngemot kabeh instruments lan widget sampeyan perlu kanggo nindakake proyek minangka Valkyrie pilot, supaya ayo kang njupuk dipikir watara. Iku garis vertikal kiwa ndhuwur. Iki nuduhake ing integritas saka awake, utawa waja. Iku baris pungkasan pertahanan supaya yen iki ngukur bakal kurang, iku wektu kanggo panas-mlaku metu saka ing kono lan ndhelikake metu, utawa nelpon ing sawetara marasake awakmu, saka support pakaryan. Lan ing garis vertikal tengen ndhuwur iku tameng status. Tameng sing baris pisanan saka nimbali. Minangka sampeyan bisa mbukak kunci anyar kapal lan kapal kelas, sampeyan bakal sok dong mirsani carane akeh padha beda-beda ing syarat-syarat tameng lan waja. Abot kapal kelas, contone, sing uga wojo supaya sampeyan bisa njupuk risiko lungguh ana lan soaking munggah mungsuh firepower. Tansah mripat ing ukuran. Iki handy sethitik hologram menehi sampeyan cepet visual idea saka apa iku watara sampeyan. Biru pelaku sing ujicoba, orange pelaku sing mungsuh, kuning pelaku sing pluru lan supaya ing. Obyek lan, saiki, mungsuh ing radar katon minangka arrowheads nuduhake arah sing obyek. Uga yen mungsuh wis diangkah sampeyan utawa ing conthong wilayah konco sampeyan, padha bakal dadi luwih penting ing radar. Pluru Ing sembarang wektu siji, perang zona bakal nyabrang karo nilai saka pluru. Mung pluru nargetake sampeyan bakal ditampilake ing HUD, nggawa kajelasan kanggo lam. Ujicoba saiki katon ing radar ing kahanan tartamtu. Yen padha ngirim com tandha kanggo waras ngewangi utawa klompok munggah, sampeyan bakal weruh wong-wong mau (katon kene ing biru). Yen sampeyan lagi mabur kapal karo marasake awakmu, kapabilitas, kabeh ujicoba bakal katon ing kabeh kaping. Radar punika alat sing gedhe, nanging ora dadi banget reliant ing iku. Sawise kabeh, iki VR — dening kabeh liya mirit mudhun ing radar sapisan ing nalika kanggo ndeleng carane sibuk iku njupuk metu ana, nanging sampeyan bakal arep kanggo fokus ing perang raging njaba kokpit kanggo bagéan sing paling. Njupuk dipikir ing kuning tambahan bar ing sisih kiwa ngisor lan tengen saka kokpit. Iki loro pratondho sing inextricably disambung. Ing kapasitor ing sisih kiwa nuduhake sampeyan carane akeh sing disimpen energi sing duwe, nalika kecepatan indikator ing sisih tengen nuduhake carane cepet sampeyan lagi arep. Sing liyane sing ngedongkrak watara, luwih sampeyan deplete kapasitor. Ing cahya iki, iku paling apik kanggo nggunakake ngedongkrak ing bursts cendhak tinimbang saya thrusting watara. Ing kasunyatan, iki wis persis saran sampeyan bakal njaluk bantuan saka experienced pilot amarga nggunakake bursts cendhak ngedongkrak gegandhengan karo owah-owahan acak saka arah punika cara paling efektif saka tetep aman nalika ngoyak. Iki tampilan panel kanggo kiwa ora tansah katon persis kaya iku ora ing gambar iki, minangka informasi ngandhut bakal ngganti miturut kanggo panjenengan kahanan. Kene iku nuduhake status saka telung nilai kontrol, nomer turunan isih kanggo saben tim, lan wektu isih ing pertandhingan. Nilai kontrol Ing kontrol cocog, panel iki uga nuduhake status saka nilai kontrol sing tim wis dijupuk. Yen nilai sing putih ing werna, banjur ora ana siji wis kontrol. Nalika drones sing tugasaken, sampeyan bakal weruh bunder mubeng indikator mboko sithik isi ing werna kanggo nunjukaké sing titik kontrol ing proses saka kang dijupuk. Ing werna saka titik kontrol indikator bakal ngganti rampung nalika titik dijupuk, plus sethitik lambang bakal katon kanggo nuduhake tim kang wis dijupuk iku. Yen sampeyan katon njaba jendhela, sampeyan bisa ndeleng sing ana ngambang titik kontrol pratondho supaya yen sampeyan ndeleng tartamtu target ing anggempur, sampeyan bisa lomba liwat ana kanggo njupuk metu mungsuh mbengung lan ngrebut kutha iku. Operator Sergap Peta Sak Operator sergap mode, sawise nilai kontrol wis aman lan tameng sing mudhun, titik kontrol lambang bakal ilang kanggo bakal diganti dening virtual gambar saka operator. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing wis ditandhani karo titik putih. Iki sing isih cooling kelenjar — iki luar biasa migunani minangka tandha sing pas lokasi, meaning sampeyan ora duwe kanggo tetep pramuka watara kanggo nggoleki wong-wong mau. Klone Vats garis biru nuduhake status saiki saka klone panjenengan pajek utawa, sijine cara liya, jumlah gesang panjenengan tim wis ngiwa. Orange bar ngawan tim kang isih turunan. Mung ing ngisor iki sing iku lan indikator saka wektu isih. Ing tim pati cocog, yen perang ends lan sampeyan duwe kurang isih turunan saka mungsuh, sampeyan bakal ilang. Dadi yen iki pratondho nuduhake sampeyan ing kerugian, iku wektu kanggo munggah game sethitik. Operator Kesehatan Eksklusif kanggo multi-pamuter Operator Sergap mode, indikator iki wis macem-macem fungsi, siji kang nuduhake operator kang isih kesehatan minangka katon kene. Com Tandha ngaktifake sampeyan ngirim pesen cepet kanggo digarap liyane saka tim. Push mudhun ing D-pad kanggo ngowahi munggah tandha menu, nggunakake kelet tengen kanggo pilih pesen sing dipengini, banjur release D-pad kanggo ngirim pesen. Uga krungu tandha, dhaftar panjarwa anyar tandha uga katon minangka teks ing sisih tengen saka kokpit. Saiki sampeyan luwih menowo karo sakcedhake kabeh sing tetep kanggo sampeyan kanggo gesper munggah, njaluk pasuryan game lan nuduhake galaxy sing kang boss.

About