ngobrol karo cah wadon

Apa aku bisa ngomong, sembarang masalah karo komunikasi

Yen sampeyan lagi maca artikel iki, mbok menawa sampeyan wis ing kahanan angel nalika sampeyan ora ngerti carane kanggo miwiti ngobrol karo cah wadonMiwiti kanggo siksa nggawe bisu kikuk ing obrolan, aku ora ngerti apa ngomong, carane kanggo nerjemahake subyek, apa bisa aku takon lan apa sing ngirim ora. Sampeyan ngerti: bocah-bocah wadon katresnan karo sing kuping. Amarga sampeyan kudu cetha ngerti: apa ngomong kanggo cah wadon lan obrolan iki digawe efektif. Ing latihan kita wis loro merata penting wilayah: Ngandika lan Tutul. Tengen tutul kapentingan seksual (kesalahan umum wong karo cah wadon mung ngomong ing tanggal lan malah yen kabeh dadi uga, iku karo probability dhuwur direkam ing kanca-kanca), nanging tutul ora topik artikel iki. Nganggo minangka penting minangka tutul.

Iki menehi kapentingan pribadi.

Yen mung kanggo tutul sampeyan bakal katon kaya salah siji maniac, utawa gagal"macho". Apa ngomong kanggo cah wadon ing tanggal. Aturan saka komunikasi. Pengalaman kita mbuktikake yen sampeyan bisa pirembagan bab meh kabeh. Bocah-bocah wadon ndelok sembarang informasi. Iku ora apa sampeyan ngomong, iku carane. Yen jarak ora nganti par, banjur wae, malah paling menarik, informasi ora bakal nimbulaké sembarang emosi. Metokake ing atine sing tutul ing agama, politik, karya utawa sinau (istiméwa sing curious kasus saka mahasiswa urip) ing awal pengalaman mung ora worth iku: swasana ati lady enom spoil, lan tema ora kanggo pisanan tanggal. Istimewa lanang subjek kanggo mundhakaken, banget, iku ora worth iku.

Ora diajak dheweke bab bir, bal-balan, perang, lan prekara-prekara liyané sing biasane mung kasengsem ing wong. Ayo cah wadon aran krungu lan mangertos.

Menehi dheweke koyo sing ana ing gelombang. Dhiskusi kanggo cantik khusus bab vacation panas kapentingan (kang dumadakan bisa pas), spiritualitas (akeh bocah-bocah wadon sing ketagihan kanggo mistik), ora lali kanggo pirembagan bab plans mangsa, impen. Sembarang girl bakal aran kapentingan asli ing wong sawise obrolan iki. Kita pindhah luwih: apa pitakonan sampeyan bisa takon bocah-bocah wadon. Kene kabeh iku prasaja. Maneh, kita tugas iku kanggo mbukak cah wadon, lan pitakonan kudu cocok. Nyoba kanggo takon pitakonan kanggo bocah-bocah wadon supaya padha ora bisa njawab kanthi prasaja Ya utawa ora. ELINGA. Nalika wong ora ngerti apa ngomong piyambakipun nyuwun pitakonan. Aja nguripake tanggal iki menyang survey. Takon mratelakake panemume, bocah-bocah wadon lan NGRUNGOKAKE apa kang ngandika. Banget becik kanggo argue karo cah wadon, mung ngelingi: panjenengan goal ora kanggo argue utawa mbuktekaken sampeyan tengen, nanging kanggo ndhukung menarik ngobrol. Marang kula crita Nyariyosaken crita sampeyan nggawe roso kesengsem bab sampeyan dhewe, amarga padha kudu. Nanging kanggo ngapusi utawa kanggo pitutur marang bebener sejatine sifate pribadi prakara. Marang crita ing kang sampeyan: wis populer ing antarane wanita; sampeyan bisa ngrungokake wong liyane; sampeyan appreciate; sampeyan ngerti persis apa padha arep lan sing ora wedi kangelan. Mung sijine, crita perlu kanggo makili sampeyan ing cahya positif, nanging unobtrusive. Nalika sampeyan kabuka brag bragging nalika sampeyan pirembagan bab iku casually iku PR. Kabeh saiki karo kamulyan: sampeyan supaya kelangan, priori, lan marang iku kanggo wong liya, sepisan maneh wis ora perlu. Nggambarake komunikasi Ngomong karo bocah-bocah wadon ora subyek saka obrolan, kang mranata metu bukti tanpa digression. Razbaby wicara karo gambar, supaya cah wadon njupuk ing apa sing ngomong. Cah wadon ora kudu mung ngrungokake nanging kanggo mbayangno.

Rincian gambar ing sirahe.

Luwih nuanced lan sampeyan lagi ngomong menarik. Contone, ngrembug karo dheweke carane gedhe iku bakal dadi yen sampeyan padha bebarengan ing segara ing cafe karo pring tembok.

Loro koktail seger mango karo es bakal nyimpen sampeyan saka panas, sing padha ndhelikake saka srengéngé ing payung lan nenggo kanggo sunset. Etc. Ngganti subyek saka obrolan Nganggo siji lan padha tundhuk endlessly, mokal, ana rawuh titik nalika subyek wis bosen. Kanggo mlumpat menyang topik liyane nggunakake tembung"Satleraman". Iki versatile bunch-nyebrang, nggunakake. Mung matur,"miturut Cara"lan transisi kanggo sembarang topik. Karo pengalaman sampeyan bakal bisa kanggo nggawe transisi banget gamelan lan imperceptible.

Mangkono, sampeyan bisa mikir saka sembarang topik kanggo pirembagan kanggo cah wadon Khas kesalahane digawe dening wong nalika sesambungan: Aja nguripake tanggal menyang papriksan. Nyoba kanggo takon - pitakonan ing saurutan kanggo kanca paling kamungkinan, sampeyan bakal break cepet, padha ngomong, apa sing arep.

Supaya apa ngirim iku bakal kasengsem ing cah wadon sing ora ngerti. Sadurunge kanggo njupuk soko, sampeyan perlu soko kanggo menehi. Yen pitakonan wiwit takon cah wadon, sing gedhe dheweke nuduhake kapentingan ing sampeyan. Search laporan (panelusuran kanggo umum topik kanggo petung karo cah wadon). Yen sampeyan nervously miwiti kanggo katon kanggo topik obrolan, kang bakal dadi kaya cah wadon, sampeyan mung bakal nimbulaké tega. Sampeyan bakal bingung. A cah wadon kang tak kanggo muter dening aturan. Pirembagan bab apa iku menarik kanggo sampeyan (nanging ora lali bab aturan). Cah wadon dhéwé bakal pitutur marang kowe tema, kang bisa dadi kasengsem ing. Standar conto saka biasa tanggal kita lungguh mudhun lan wiwit kanggo katon kanggo umum topik obrolan.

Saiki iku ora bab sampeyan.

Kita ngarep-arep. Ing slowness komunikasi. A khas kahanan: komunikasi apik njagong nganti mandheg, nganti sampeyan njaluk bosen utawa ora arep nglairake saben liyane.

Carane kanggo ngobrol karo cah wadon

Nggawe defisit dhewe. Rampung tanggal kudu ing pucuk, ing kasus iki, wektu nganti rapat sabanjuré dianggo kanggo sampeyan, dheweke bakal mikir sampeyan. Panjang biasane hard kanggo mungkasi tanggal ing sawijining pucuk kanggo terus iku kudu mung ing kasus, yen sampeyan sing banjur arep kanggo pindhah menyang soko liya. Kita ngerti piye carane iku ing tanggal kapisan, nanging saiki ora bab iku. Kanggo wiwitan iku luwih apik kanggo matesi komunikasi. jam. Komunikasi Virtual. Cah wadon rakulino kanggo pirembagan ing jaringan sosial, ICQ utawa chatting, yen sampeyan lagi arep kanggo kabeh wektu kanggo komunikasi karo dheweke ana. Kanggo ateges dewekne isih sungkan dheweke uga bakal bisa kanggo jaringan, nanging ing donya nyata bisa mindhah adoh saka sampeyan. Sampeyan mesthi ora perlu. Yen cah wadon dikirim sampeyan teks, jawaban iku, nanging sawise kaloro SMS, ora dadi keset kanggo nelpon nomer lan pirembagan kanggo dheweke ing telpon. Swara iku penting. Punika gambaran brief. Tanpa nggawe kesalahane, kang kene diterangake, lan dening ngisor iki aturan prasaja, sampeyan bakal bisa kanggo mundhakaken komunikasi skill.

Nanging maca artikel ora menehi asil.

Sampeyan perlu kanggo miwiti mengkono soko sapunika. Punika ngleksanani: elinga apa aku marang kowe bab crita. Apa dhewe workpiece, ing paling, lima utawa enem crita. Sajarah pick munggah beda, supaya padha bisa bantuan sampeyan metu ing kahanan apa wae. Gadhah sethitik bêsik, learning kanggo improvise luwih gampang. Fisherman metu rencana kanggo crita-crita iki. Bisa ngrekam jeneng, lan ing sirah kanggo njaga rencana rinci. Lan sing paling jahwéh: Nggunakake wong-wong mau. Ing paling kaping dina kalebu crita ing obrolan. Lan pungkasanipun, chip"Alternatif sajarah". Iki game kelangan kang menehi banget urip emosi kanggo cah wadon yen rampung tengen. Kurban cah wadon pilihan alternatif sesuk. Contone, pirembagan kanggo dheweke ing subyek iki kanggo dheweke kanggo apa yen aku tangi munggah sesuk Ratu Nepal. Utawa sampeyan bisa pirembagan bab apa sampeyan bisa nindakake yen sampeyan tangi munggah sesuk ing saben liyane badan kaya ing film"Katresnan-wortel". Fantasize, ngguyu liwat bisa kahanan, pirembagan reged bisa dadi, nanging ora overdo. Ora kudu nggawe roso kesengsem sing sampeyan miwiti topik iki mung kanggo pirembagan bab jender panjenengan, klamben munggah ing wanita etc. Supaya dheweke bayangan mbukak, supaya cah wadon ngguyu. Argue, berkembang tema.




web video Free online urip sex Free chatting roulette chatting video online chatting karo cah wadon video chatting taun Free video karo bocah-bocah wadon acak chatting video online chatting kamar Free video camping free video camping chatting Free