Ngendi kanggo nggoleki bocah-bocah wadon Cina ing Beijing-Ahli Gendakan ing Asia

Kang ndadekake iku luwih apik tinimbang liyane cities Cina

Beijing bisa dadi panggonan sing paling apik kanggo bocah-bocah wadon Cina kanggo ketemu lan tanggal (karo Shenzhen lan Chengdu uga saingan kanggo judhul)Wiwit Beijing iku salah siji saka kutha paling gedhé ing China, sampeyan njaluk sawetara saka monjo bocah-bocah wadon Cina sing kene teka saka kabeh liwat negara ing panelusuran saka kesempatan. Lan sing paling saka wong-wong mau sing liyane mbukak kanggo patemon karo manca saka ing kutha-kutha liyane. Nanging kados ing Shanghai, sampeyan ora bakal nemokake supaya akeh emas penggali. Bocah-bocah wadon sing teka kanggo Beijing asring ing house penahanan, lucu, aneh lan seneng srawungan. Panggonan sing paling apik kanggo ketemu bocah-bocah wadon sak dina, tangan ing tangan, iku desa Soliton.

Akeh wong sing cukup panas kanggo dadi model lan Lakon

Mlaku-mlaku mubeng Soliton ing Panas akhir minggu ing mei, aku kerep aran kaya anak ing nyimpen candy.

Ana ora mung akèh banget atraktif bocah-bocah wadon ing kene, nanging Soliton uga panggonan kang gedhe kanggo ketemu.

Ing njaba, ing lemah tingkat, ana akeh kopi ngendi sampeyan bisa toko utawa toko watara. Iki pusat blanja medhak menyang ruang paling ngisor, ngendi ana uga bioskop film lan nyimpen gedhe karo persil saka iku sethitik kaya topi lan diiseni toys sing nyenengake kanggo muter karo. Ing lantai katelu saka desa kebak restoran, bar, lan kafe, lan yen sampeyan ora njaluk kesel, sampeyan bisa tansah bisa lumaku bebarengan Gomti Lor dalan kanggo Soliton SOHO, kang meh minangka apik minangka desa. Liyane panggonan kang gedhe kanggo dina - misuwur Gg saka Hutong, nanging kang kebak wong ing Panas akhir minggu. Saka ing kono, sampeyan bisa lumaku kanggo Huhai, a lake ayu karo bar lan restoran toko. Ing mangsa, sampeyan bisa pindhah olahraga skate ès ing Huhai, kang ndadekake mangsa rendezvous gedhe. Ing mangsa panas, favorit patemon panggonan sing Chaoyang Park, Taman paling gedhé ing kutha, utawa Ritan Park karo sawijining misuwur watu Prau cafe. Akhire, yen sampeyan sing dumunung ing sisih lor-kulon bagéan saka kutha cedhak Wudaokou, Tsinghua utawa Beida kampus iku panggonan kang gedhe kanggo ketemu luar negeri, nalika Bridge Cafe nawakake mulyo sudhut ngendi sampeyan bisa seneng Western-gaya madhang, sandwiches lan kopi. Nalika wengi tumiba, sawetara saka China kang paling atraktif bocah-bocah wadon pindhah menyang Gongti, utawa kanggo stadium ing workers', diubengi dening klub lan bar. digabungake karo Sanlitun bar street, dumunung mung menit lumaku adoh, iki rong wilayah nggawe munggah bagean utama saka kutha kang nightlife. Gongti favorit tujuan kalebu campuran lan momotan transportasi. Kene sampeyan bakal nemokake paling model lan Lakon, uga akeh sugih wakil saka generasi kapindho. Ing kemewahan perusahaan ngendi sampeyan sing paling kamungkinan kanggo nggoleki bocah-bocah wadon panas (ora minangka panas minangka pamicara basa inggris) sing nganggo basa inggris, mriksa metu Xiyu bar ing Park Hyatt, utawa jenenge sing Kawentar ing titik. Kanggo rapat-rapat wengi, supaya rame klub lan bar ing Gongti lan Sanlitun, lan bali menyang Huthong utawa Huhai kecamatan, ngendi ana welasan gedhe bar. Maneh, yen sampeyan ana ing sisih Kulon, Wudaokou wis akeh klub lan bar ngendi ana konsentrasi dhuwur saka Universitas lan siswa internasional. Iklan lan klub saka sawijining sadulur kembar, Sensation, iku mbokmenawa paling misuwur lan panggonan paling apik kanggo pick munggah girl, sanajan kualitas biasane ora minangka dhuwur minangka ing Gongti lan Sanlitun.

Beijing saestu kutha apik nalika nerangake kanggo patemon wanita, apa sing titah wengi utawa seneng dadi ing amben karo Tuwung saka tèh ijo nalika kutha lampu miwiti sumunar.

Wangsulan: bab ingkang gedhe bab kutha sing ana supaya akeh ngurmati didhelikake sing bisa nglampahi taun njajahi wong-wong mau kabeh. Saiki iki wektu kanggo miwiti.




video rusia Free iklan njajahi video chatting kamar karo bocah-bocah wadon online free video chatting Free tanpa registrasi Dating site tanpa registrasi diwasa Free tanpa pendhaftaran video tanpa video chatting video chatting roulette Free kanggo wong diwasa tanpa registrasi kanggo free free video kenalan tanpa ndhaptar karo bocah-bocah wadon