submit


Kita lagi bungah kanggo introduce cara anyar kanggo nggunakake «Video Tanggal» Swara API – liwat SIP Gratis. Saiki sampeyan bisa nyambung SIP-piranti wis bisa aktif utawa softphones langsung menyang «Video Tanggal» lan nggunakake Swara API kanggo mbangun apik nelpon-jawab logika. Contone, sampeyan bisa njaluk nomer telpon ing saklawasé negara kanggo wong-wong telpon. Banjur, mesthekake yen telpon ring sequentially utawa bebarengan. Sampeyan bisa ngontrol telpon nuntun saka kode, adhedhasar dina minggu, wektu dina, utawa ID Panelpon. SIP Pendhaftaran cumawis saiki lan iku free kanggo ndhaftar macem-macem piranti saben pengguna. Sing cukup kanggo nggawe malah paling piranti-edan wong seneng. Padha Programmable Swara reregan kanggo nggawe lan nampa telpon bakal aplikasi. Kanggo miwiti, mriksa metu persiyapan pandhuan ing ngisor iki. Sere nova, biyèné Manggon Ops Maya, wis dibangun anyar extension iku kang Melu Kontak Tengah aturan. Sadurunge, hubungi pusat agen bisa njupuk telpon ing basis browser Melu aplikasi (nggunakake «Tanggal Video») preduli saka lokasi sing. Karo SIP Pendhaftaran, agen saiki bisa nggunakake SIP-aktif telpon ing sembarang panggonan karo padha nelpon pengalaman minangka yen padha ing kantor karo infrastruktur lokal. Dhateng isor iku kabeh, SIP-aktif telpon nyambung langsung menyang «Video Tanggal» tanpa perlu kanggo IP PBX utawa kapisah maya telpon sistem. «Karo introduksi saka «Video Tanggal» SIP Layanan pendhaftaran aturan, Melu pelanggan bisa masang SIP Ekstensi menyang kontak tengah agen, pengaruh sawetara sing godhongé amba saka loro hard lan alus-telpon ing pasar, lan alamat kahanan ngendi «Video Free» uga ora dadi pilihan. » ngandika Jeff Thompson, CTO & SVP Engineering ing Sere nova, biyèné Manggon Ops Maya. Kene ing «Video Tanggal» HQ, kita sing pembuangan saka njupuk rasa teknologi kita dhewe. Saben kamar konferensi ing kita kantor wis SIP-aktif telpon sing saiki ndhaftar langsung karo «Tanggal Video», liwat kang kita akses umum jaringan telephone. We are ora ana maneh mbayar VoIP panyedhiya fees sing digunakake kanggo biaya watara $ saben piranti saben sasi. Kita padha mbayar kanggo nelpon menit lan nyimpen sakabèhé bill diwenehi kita panggunaan – karo «Tanggal Video» sampeyan mung mbayar kanggo menit sampeyan nggunakake. Plus, iku kathah luwih gampang saiki kanggo kita kanggo nggedhekake menyang kantor anyar lokasi. Kita padha ora kudu padha sumelang ing bab ngalami kasusahan search panyedhiya lan nangani panginstalan. Video ndhuwur migunakake Twills tong sampah menyang inang nangani telpon logika kanggo inbound telpon kanggo SIP-aktif telpon. Gampang ngatur outbound nelpon kanggo PSTN kanthi nggunakake ing ngisor iki sampel aplikasi. Masang iku saiki.

About