Apa positif utawa negatif — saben wong wadon wis mratelakake panemume, bab dheweke Dodo. Yen sampeyan sing jinis wong wadon sing kaya sing Dodo, banjur sampeyan bisa nimbang dhewe bejo, amarga sebagéyan gedhé (persen) wis soko salah karo susu. Ing proses, Dodo sing, ana prakara apa ukuran, bener wonder alam. Klik kene kanggo maca macem kanyatan bab susu wadon.»Aside saka manungsa, ora ana liyane Primate wis Dodo permanen,»nyerat Evolusi pakar, Carole Jähem ing»Wali Ing cilik saka non-manungsa primata (lan liyane mamalia) kebak susu iku pratondo langit sing wadon wis nyusoni. Ora supaya karo wong-wong.»Apa sing dadi supaya adoh, ora ngankat. Teori nompo sing manungsa Dodo wis reproduksi nilai tegese ing kosong teks: sampeyan kudu ngrangsang. Miturut Guinness book of world records Annie Hawkins-Turner wis paling gedhé Dodo alam ing donya. Dheweke wis dodo circumference saka sentimeter. Panjenengan Bras perlu kanggo tuku wong-wong mau ing ukuran ZZZ. Wanita bisa teka liwat Stimulasi saka dheweke penthil kanggo climax — iki wis scientifically buktiaken. Ing sinau saka majalah»Wong kang Kesehatan», ngandika saben sen saka wanita diwawancarai, sing padha wis»susu orgasme». Ibu kang susu»sampurna pangan»kanggo bayi.

Iki amarga susu ngandhut antibodi sing nglindhungi anak marang infèksi lan penyakit.

Iku uga gampang kanggo digest

Photo Gallery, Pitu langkah-langkah kanggo Jinis biasa lake Gallery ngagetne ngelmu kanyatan bab Dodo Pitu langkah-langkah kanggo Jinis biasa. Kanggo Nyusoni, iku ora Peran, apa ibune wis cilik utawa gedhe Dodo. Nalika ana asring wanita karo cilik ukuran Tuwung, wedi sing ora bisa kanggo susu-feed anak-anake, iku ing bebener, wanita karo Dodo gedhe sing duwe kangelan karo Nyusoni. Sampeyan kaanan ora marem karo ukuran Tuwung.

Ngenteni sing dicokot

Dodo saka akeh wanita kanggo tuwuh malah sawise Cilek taun. Uga sak seksual reged, wong wadon kang Dodo bisa tuwuh miturut ahli persen. Iku rampung normal sing wadon duwe loro beda ukuran Dodo. Ing persen kabeh wanita, susu kiwa cara ageng saka sisih tengen, nyerat penulis, Jenna Picot. Apa iki supaya, peneliti padha tukang kanggo njlentrehake. Pinots teori sing akeh wanita susu-dipakani karo susu kiwa, ing supaya kanggo duwe Tangan tengen video. Iki bakal nimbulaké awak kanggo gawé liyane susu susu kiwa. Apa sampeyan pracaya sing ana mung pentil-wangun. Banjur sabanjure kanggo iku sing gedhe tenan.»Normal»penthil protrude a Mm saka warts bolongan metu ing kadhemen lan reged seksual. Warata penthil protrude mung nalika iku kadhemen utawa nalika stimulus.»Puffy»penthil wis wungu areola, lan»kuwalik»penthil sing katuntun mlebu. Utama artikel lan Blog kanggo nampa kiriman saben dina liwat email. Newsletter uga kalebu Isi pribadi lan iklan.

Sinau luwih lengkap

About