submit


Nalika sesambetan wis arep uga, ing sawetara titik sampeyan bisa uga arep kanggo introduce liyane pinunjul kanggo tuwane. Nanging carane rauh banget rauh kanggo patemon tuwane? Ana iku sampeyan bisa nindakake kanggo priksa manawa patemon uga dadi? Sing ana iku wujud liyane bisa nindakake? Ana tenan ora teguh jawaban minangka kanggo nalika kanggo duwe liyane pinunjul «ketemu tuwane». Ana nanging, sawetara iku kanggo nimbang: ora introduce wong sing casually free kanggo tuwane. Yen sampeyan ora resmi ing sesambetan karo wong banjur introduksi kanggo tuwane bisa ngrugekake ing rong cara: Nalika Ngirim Sandi Partner Ketemu Sandi Tuwane? Kene iku Carane Ngomong lagi Siap liyane alesan sing ngirim ora introduce sembrono free konco kanggo kita kulawarga amarga iku ngirim bingung pesen kanggo wong sing lagi partner. Sing kita utawa ora kita sembrono? Yen sampeyan pengin supaya iku sembrono banjur parental nepangaken sing matur ngelawan saka sing. Lan yen sampeyan arep kanggo njaluk luwih serius, parental introduksi panggolekan cart sadurunge jaran. Ora ajrih sembrono free partner adoh. Menehi sesambetan wektu kanggo dadi sesambetan page. Sing Gendakan Pangarepan Dhuwur Banget? Yen sampeyan ana ing sesambetan banjur nalika panentu kanggo introduce liyane pinunjul kanggo tuwane gumantung ing loro maksud lan garwane saka hubungan lan casualness saka tuwane. Pendhaftaran tuwane sing rodo serius. Yen aku nggawa wong ngarep kanggo ketemu wong-wong mau bakal padha nganggep aku serius bab wong. Ngerti iki, aku mung bakal introduce wong kanggo sandi tuwane yen sesambetan banget serius. Ing nalisir, aku wis ing sesambetan karo wong-wong kang tuwane sing akèh luwih sembrono. Aku ketemu sing tuwane nalika sesambetan iki isih cukup anyar utawa sembrono nanging uleman kanggo ketemu karo sandi tuwane iki ora lengkap. Nalika aku diterangno sing aku mung introduce pacar sandi tuwane nalika sesambetan banget serius, iku sok gelo wong. Ndeleng Mangsa Episode saka Master saka Ora ono siji-sijine nalika Rachel pitakonan Dev bab patemon kang Indian tuwane. Ora, iku nggoleki. Yen iku kikuk, aku ora arep kanggo nggawe sampeyan nindakake apa-apa sing ora arep kanggo apa. Nanging iku mung ndadekake kula aran kaya sampeyan lagi isin marga saka aku utawa soko. Katon, iku beda-beda, oke? Yen sampeyan lagi putih wong lan sampeyan lagi partner piyantun, sampeyan mung nelpon tuwane lan pitutur marang wong-wong mau, Hey, aku dating wong iki, lan padha lagi kaya, Oh, gedhe. Ayo kula ngajak wong liwat lan feed wong, kaya, pitik lan dumplings.

Pratandha cetha Iku Wektu Tengen kanggo Ketemu Tuwane Carane melu sing tuwane kulawarga? Bakal padha tresna panjenengan wujud liyane akeh banget marang patemon wong-wong mau? Aku sinau ing awal sing sandi ibu wis potensial kanggo «omah-omah kula partners». Yen wong iki utamané bagus, pinter utawa liya dheweke bakal ngelem bab gusti yésus. Ing awal iku bakal dadi gedhe yen dheweke njupuk kuwi kapentingan ing kapentingan katresnan. Nanging yen utawa rodo nalika sesambetan tindak ora nguntungke aku felt ekstra mundhut. Mundhut iki malah luwih heightened yen kakangku wis kekancan kaliyan wong minangka basket konco. Sampeyan ora arep kulawarga kanggo badger sampeyan bab ala pemisahan. Apa ora SING nggawe iku bisa karo supaya-ing-supaya? Lan yen sampeyan sing partner patemon tuwane, banjur sampeyan ora arep duwe kanggo break munggah karo kulawarga wutuh utawa yen nalika sesambetan ends. Carane akeh sing kaya tuwane? Apa sampeyan project padha energi lan sudut pandang utawa ana kontras stark antarane sampeyan lan wong-wong mau? Yen ana kontras stark sampeyan bisa uga kudu luwih wektu kanggo solidify sesambetan sadurunge ngenalke tuwane. Ing dating ana tuku-ing wektu. Kabeh wektu ngginakaken bebarengan wektu ngginakaken subconsciously ngevaluasi panjenengan partner. Apa sampeyan kaya wong-wong mau? Aja sing aran apik nalika sampeyan lagi karo wong-wong mau? Sampeyan bisa ngidinke iku sampeyan ora kaya? Yen sampeyan introduce kulawarga cepet banget lan ora pindhah uga partner kang kapentingan bisa miwiti kanggo pindah luwih saka iku bakal yen sesambetan wis kagungan wektu kanggo solidify. Carane Kowe Ngerti Sampeyan Tresna Wong? Dadi ayo kang upaminipun sampeyan nimbang kabeh iki lan arep iku wektu kanggo introduce partner kanggo tuwane. Kene sawetara tips kanggo nggawe manawa iku uga dadi: Apik luck lan aku pangarep-arep iki tips mbiyantu. Aja lali kanggo teka bali lan nuduhake apa makarya kanggo sampeyan. Hi Laura, aku ora mikir ana bisa dadi salah siji ukuran mathuk kabeh jawaban kanggo pitakonan iki. Aku mikir iku pancene gumantung ing akeh faktor. Contone, yen sampeyan ana ing dhuwur sekolah banjur sampeyan bisa uga kudu ketemu tuwane super awal kanggo ijin kanggo malah tanggal. Padha dadi kanggo yen sampeyan ana ing banget tradisional agama kulawarga. Assuming sing diwasa lan ora teen aku ngene ngomong sasi bisa dadi mandan dawa utawa rodo cendhak gumantung ing kahanan. Iki sembrono kick-iku pacar, utawa serius pacar? Kanggo wong akeh sasi iku jumlah wektu needed kanggo ngerti yen sampeyan pancene kaya wong utawa ora. Asring sawise sasi tandha aku sumurup pacar ora pas apik malah yen iku banjur njupuk kula liyane sawetara sasi kanggo nelpon yen kabeh mati. Uga yen aku sumurup kang ana pas apik sawise sasi banjur aku bakal miwiti kanggo transisi menyang luwih serius pikiran yen aku wis ora wis. Karo regards kanggo patemon wong tuwane takon dhewe sawetara iku: Aja sing aran siap kanggo ketemu wong-wong mau? Yen ora, apa ora? Iku amarga hubungan ora siap utawa sing ana sawetara faktor nggawe sampeyan wegah sing sawijining sesambetan? (I. e basa alangan, rasis, politik, beda, etc.) Yen iku terakhir banjur iki iku kanggo ngrembug karo partner sadurunge patemon tuwane. Aku ora bakal nyegah utawa wektu tundha wong-wong mau. Uga, takon gendakan yen paling gendhakan biasane ketemu karo wong tuwané. Aku iki bubar nonton mangsa saka Master saka Ora ono siji-sijine lan Dev ana penjelasan carane ing Indian kulawargané sing ora mung introduce wong-wong sing partner kanggo tuwane kaya sampeyan nindakake ing putih kulawargané. Padha temtunipun dadi kanggo Muslim kulawargané. Yen kita nggawa wong ngarep panyangka sing kita kudu ngelingi marriage, iku kudu serius. Nanging ing akeh kulawargané ana panyangka ngluwihi, «hey tuwane ketemu pacar». Supaya nyoba kanggo ngukur apa patemon wong tuwane liya ing donya. Mungkin iku pancene iku ora menehi hasil amba, utawa mungkin iku. Uga yen sampeyan ora siap kanggo duwe wong ketemu tuwane dadi banget transparent minangka kanggo ngapa. Iku gampang kanggo dadi sandhungan tumrap wong utawa bisa misunderstood yen sampeyan ora nerangake apa iku banget rauh. Aku ketemu sandi bojo tuwane tenan pungkasan menyang kita sesambetan nanging sing amarga padha urip tenan adoh lan amarga patemon wong-wong mau diwenehake marriage ana cedhak. Aran gratis kanggo email kula langsung lan nuduhake luwih spesifik saka kahanan supaya aku bisa menehi sampeyan luwih saran tartamtu. Good luck lan thanks kanggo sik njongko metu. Timer nyatakake epically bingung free slamet nguripake Bojo & Ibu. Aku blog bab kabeh disconnects ing dating, menehi saran (saka sisih liyane) kanggo golek singles sehat, seneng, sesambetan tahan.

About