submit


Kancaku Tanya mung tuku dhéwé tenan kelangan telpon pinter. Dheweke wis nyimpen dhuwit kanggo sawetara wektu kanggo telpon iki lan saiki dheweke pungkasanipun tak dheweke seneng banget. Mung saiki dheweke wis disebut kula lan kula diundang kanggo dheweke house kanggo njupuk foto karo telpon anyar. Iku ndadekake kuwi ayu gambar lan wis kabeh iki aplikasi gedhe kanggo foto. Bakal sampeyan bantuan kula milih sawetara remaja kanggo seneng-seneng njupuk foto? Iku bisa dadi soko sembrono, mogol utawa jaman. Titik iku kanggo seneng-seneng lan aran apik. Mungkin aku kudu milih sawetara klambi lan njupuk sawetara gambar karo kabeh saka wong-wong mau. Apa sing panjenengan pikirane ladies? Sampeyan bakal menehi tangan ngewangi? Duwe wektu gedhe muter iki fun game anyar disebut Telpon Foto Fun lan weruh yen sampeyan bisa bantuan kula nyiapake kanggo iki lucu shooting foto karo kanca-kanca. Good luck.

About