submit


Iki BIS tertutup sistem. Nggunakake ora sah dilarang. Kabeh kegiatan punika subyek kanggo ngawasi. Kaca iki ora ngemot informasi patemon. Mangga cedhak kaca iki lan klik ing patemon link pendhaftaran dikirim menyang sampeyan ing email saka patemon organizer. Pandhuan iki sedhela describes carane kanggo ndhaftar kanggo BIS acara. Mangga hubungi Patemon Organizer yen sampeyan duwe pitakonan sembarang. Mlebu karo dhewe e-mail lan sandhi, banjur klik ing «Mlebu Ing Minangka.» next kanggo jeneng saka wong sampeyan pengin kanggo ndhaftar kanggo acara. (Yen sampeyan kaya dadi bisa kanggo ndhaftar individu liya kanggo acara, please hubungi Patemon Organizer. Ing pendhaftaran layar, pilih bagean tartamtu saka acara sing (utawa wong sing ndhaptar) bakal rawuh, yen ditrapake. Klik Sabanjure kanggo terus Please wigati sing iku bisa kanggo ngowahi informasi iki ing wektu mengko yen lelungan informasi owah-owahan. Klik Sabanjure kanggo terus Saben acara bakal duwe tanggal cut-off kanggo pendhaftaran online. Tanggal iki bisa ditemokaké ing e-mail ditampa saka Patemon Organizer, kang uga ngandhut link kanggo ndhaftar kanggo acara. Sawise iki tanggal cut-off, sembarang dhaptaran anyar utawa owah-owahan kanggo ana pendhaftaran kudu disampekno dening e-mail kanggo Patemon Organizer, nalika nyalin Patemon Layanan.

About