Meh yuta wong manggon ing Jerman, biasane nutup kanggo saben liyane. Sampeyan wis mikir sing Jerman sing tau piyambak. Sepi yuta saka wong-wong mau tho. Malah yen kulawarga lan kanca-kanca sing saiki, iku bisa mimpin kanggo akeh wikan kroso, kanggo dadi piyambak, dadi bisa kanggo saben dinten gesang ora maneh ngrampungake. Bapakku ora ana maneh urip lushly vegetated ing mburi saka iku. Panjenenganipun weruh ing kadohan, a, ana asleep.

Arang ngandika karo wong liya — ana meh ora ana siji karo kang bisa pirembagan ing kabeh. Kang duwe Hubungan iki ora final, kang digawe cara bali. Paling kabeh, ing kasepen cocog liwat ndhuwur kabeh, wong-wong: siji ing limang ngrasa sepi. Nanging Masalah iku ora ana maneh mung kedadean ing cilik saka wong lawas. Pasinaon nuduhake yen saben sepuluh jerman sepi ngrasa. Ing cilik saka owah-kanggo -Taun-tuwone, sing malah persen. Kasepen wis boten apa karo apa wong sing manggen piyambak, sawetara kanca-kanca duwe utawa sing wektu, luwih ing wilayah remot. Informasi luwih lengkap: dawa Mati sadurunge pati: Perawat nerangake apa tegese kanggo bisa ing umur lawas dadi sepi Sepi wong duwe akeh kontak karo wong liya, nanging pangertèn saka gadhahanipun.

Kasepen punika Gerah

Peneliti kayata ahli ilmu jiwa, Maike Luhmann ngomong. Kanggo mimpin kanggo ngengkel kasepen, serius kesehatan fisik lan mental masalah lan pangarep-arep urip suda, dheweke nyerat ing artikel anyar. Miturut laporan diselidiki saka UK, kasepen mung minangka kesehatan shoes Vegas carane kanggo kumelun udhut ing basis saben dina. Psikiater Martin sharpener ngomong, kasepen iku nomer siji sabab saka pati ing negara Kulon. Amérika sinau saka taun nuduhake yen ing cilik saka sepi wong, resiko saka ngembangaken dimensia, contone, pindho mundhak. Profesor psikologi Julianne ditemokaké ing loro gedhe Meta-nganalisa sing kasepen ana gareres kesehatan resiko kanggo Amérika populasi minangka kelemon. Kasepen punika asring akibat saka kasar kasebut ing gesang, owah-owahan ing jaringan sosial, ngandika Luhmann. Kanggo relocations, separations, utawa pati sworo cangkem. Asring wanita lawas mulane kena pengaruh

About