submit


Mati bocah-bocah wadon ora ngapusi (original title: boso inggris kanggo»alasan kok») iku sawijining televisi Amérika seri adhedhasar novel eponymous dening Jay Asyer. Pisanan mangsa iki ing. Maret ing Netflix dirilis. Ing Netflix, Nggawe-disebut Mati bocah-bocah wadon: iki uga diterbitake dumunung Ing crita konco iku, kalebu psikolog. Ing. Uga dirilis ing mangsa kapindho, bebarengan karo wong liya»Nggawe». Ing. Juni ana mangsa katelu kanggo bakal announced. Rong minggu sawise lampus kang classmate Hannah Baker, Dhuwur pelajar Sekolah Lempung Jensen ditampa paket. Ing iki, kang ketemu pitu audio cassettes, ngendi Hannah kang alasan kanggo lampus telpon lan wong saka lingkungan lan sebagian kanggo nyalahke kanggo iki. Saben Wong iku mulane (ing paling) salah siji saka alasan kanggo nyalahke. Lempung iku salah siji saka wong-wong mau. Nalika ngrungokake kaset, kang rawuh menyang peteng rahasia saka Hannah lan akeh konco sakelas ing trek. Plot wis loro-pronged: Ing sasi, sampeyan bisa ndeleng Hannah kang crita lan kahanan sing wis dipengaruhi sampeyan. Ing ngarsane saka Lempung kanggo ngadepi wong liya ing kaset. Iki wis krungu kaset ing bagean wis, lan bakal nyoba kanggo proses cocok crita. Minangka Hannah nggambaraké uga nyinggung, kanggo nyegah paling sing cartridges sing dikenal kanggo masyarakat. Universal Studios angsal ing februari, hak-hak kanggo buku adaptasi kanggo cah wadon Mati lying dening Jay Asyer. A wektu cendhak mengko, utama iki dikuwasani peran saka Hannah Baker, page karo Selena Gomez. Ing Pungkasan Oktober iki announced dening Netflix kanggo nggawe kain mini-seri, ing Gomez nanging, minangka produser melu. Peran utama saka Hannah Baker tak saiki Katherine Langford lan Dylan Minnette saka Lempung Jensen. Padha diuripake kanggo tindakake ing mangsa panas ing Northern California ing North Bay Area. Utama lokasi padha ing kutha-kutha San Rafael, Vallejo, lan Sebastopol. Kanggo sekolah pemandangan, analyte Sekolah Dhuwur iki digunakake ing Sebastopol, kang wis jeneng kanggo seri»Liberty Dhuwur Sekolah». Sawetara kelas lan perpustakaan padha digunakake minangka lokasi syuting. Pemandangan ing gedung olahraga lan sekolah werni padha dipun damel film ing tataran ing Mare Pulo Studios ing Vallejo. Yen ora, akeh saka dawane dijupuk ing sisih-lurung-lurung lan kopi San Rafael. Ing awal mei ing iki dikonfirmasi produksi siji-bagean kapindho mangsa. Uga wis diterbitake. Iku nderek ing saka mburi mangsa pisanan lan urusan karo jalaran saka Hannah Baker kang pati uga rumit proses marasake awakmu, saka tokoh liyane. Jerman sinkronisasi digawe dening salaras perusahaan TV Synchron Berlin. Tanggung jawab kanggo dialog Direktur Jeffrey Wipp tengen, kang dikirim sabanjuré kanggo Thomas Maria Lang, Andre Lemme, Catherine seaman lan Marco Rosenberg, dialog buku. Ing AMERIKA serikat, mangsa pisanan saka seri iki duwe kuoso respon positif nalika New York Times lan Washington Post ditulis kritis. Nalika sawetara kritikus budaya dirating seri amarga wungu masalah saka bullying, panganiaya, jawatan seksual, rudo pekso, lan lampus ing positif, ora Mati girl dumunung ngritik donya dening Doctors lan organisasi kesehatan. Psikologi ing Amerika Serikat wis dielingake wong enom lan wong diwasa bab seri, wiwit ngiyataken iki masalah kesehatan mental, utawa bisa nelpon. Uga dielingake sing seri bisa mimpin kanggo Papan tumindak. Minangka sampeyan dijaluk Netflix kanggo mungkasi broadcast saka seri. Paris Jackson didhukung kritik saka psikolog lan kang mratelakake panemume, sing seri bisa nimbulaké psikologis predisposed wong, rusak saka mental negara saka atine. Ing kasunyatan, ana lapuran sing sawetara saka mahasiswa tatu piyambak lan minangka sabdhoning saka televisi seri informasi. Jamie, ing ngedegaken saka organisasi Non-Mediawiki Kanggo Nulis Katresnan ing dheweke Penyelundupan, wrote ing layang sing mental kuwat wong ngirim supaya seri. Ing sawetara canadian sekolah, seri television begalan ing new Zealand, sesuai karo keputusane saka panguwasa nasional ing atine, seri taun bakal weruh mung ing ngarsane saka tiyang sepah utawa guardian. Australia health organization Kepala Jangkah ngritik kasunyatan sing seri disambungake mbebayani isi karo tema saka lampus. Manager Kristen Douglas nuding metu sing telpon lan E-Layang ing penyuluhan kantor, kang padha adhedhasar seri, wis tambah. Ing Jerman, kayata tambah ing telpon lan E-Layang related kanggo serial ora direkam ing nomer marang kasusahan. Uga, presentation saka Hannah kang lampus ing seri bakal ngritik minangka ora duwe tanggung jawab. Organisasi saka tutuk papan kanggo kritik, wiwit pemandangan kuwi bisa mimpin kanggo tiron tumindak. Ing awal saka seri bakal dielingake saka jalaran bisa, saka titik tampilan saka US-Amérika pejuang saka Nyimpen boten cecek. Kepala Jangkah appeals kanggo tuwane, sekolah lan organisasi kesehatan, karo tema saka seri. Ute Leitzkau, anggota saka manajemen Papan jerman society kanggo nyegah lampus, nganggep kritik saka organisasi sepindah medical lan kolega kanggo bakal sabdho, malah yen prodhusèn saka seri kanggo ngoyak miturut Leitzkau apik pendekatan. Leitzkau ngandika sing bakal nyoba kanggo nggawe ing subyek saka lampus kanggo manungsa waé, lan ngajari, nanging, sampeyan ngritik cara sing iku wis nyoba. Seri bakal kurban gedhe nggambarake area kanggo wong enom sing ngadhepi Kahanan sing padha. Uga wigati saka Netflix sing seri bisa dadi gangguan, wis ngritik minangka cupet. Leitzkau iku kang mratelakake panemume, sing seri iki ora cocok kanggo ngengingi babagan mental daya cah enom lan wong diwasa enom. Nic Scheff, bagéan saka tim penulis saka seri, ora sarujuk. Panjenenganipun ngandika ing Interview sing seri panampil karo kasunyatan saka confronting lan digawe iku cetha yen lampus ora akehe kawilujengan, nanging agonizing Medeni. Kajaba iku, Scheff, seri karo idea sing geser ing lampus quietly ing turu. Aktris Kate Walsh nuntut sing cah wadon Mati lying ngirim ora bisa dianggep minangka prentah program ing sekolah-sekolah. Walsh sabdho dheweke statement dening matur sing seri bakal nuduhake carane lampus katon, lan sing iki tema amba rahasia. Kajaba iku, seri dipun diskusi masalah kayata seksual panganiaya, bullying sekolah, lan buron adhedhasar werna kulit, jenis kelamin, utawa orientasi seksual. Uga, Selena Gomez mbelo Mati bocah-bocah wadon ora ngapusi marang bowo. Padha ndhukung sing padha katahan kanggo plot saka novel, lan bilih Film iki karya saka Jay Asyer visualized. Sampeyan ngandika sing seri bakal cepet utawa mengko dadi subyek saka kontrovèrsi. Topik lampus ora kanggo ngrembug gampang kanggo nggunakake, sing kok dheweke ana bungah, minangka diskusi topik sing arep ing saiki

About