Libra wong tresna kanggo tresna, nanging sampeyan bisa ajrih wong saiki, yen sampeyan lagi arep sentimental. Yen sampeyan narik kawigaten manungsa waé, lan kang Tresno, arep kanggo menang, banjur mréntahaké kanggo pangertèn saka imbangan lan kaendahan. Pindhah karo kapercayan kanggo wong, nanging menehi wong wektu, ing jangkah sing wis disetel. Libra wong tresna kanggo tresna, nanging sampeyan bisa spook wong, yen sampeyan sing banget sentimental bakal. Yen sampeyan narik kawigaten manungsa waé, lan kang Tresno, arep kanggo menang, banjur mréntahaké kanggo pangertèn saka imbangan lan kaendahan. Pindhah karo kapercayan kanggo wong, nanging menehi wong wektu, ing jangkah sing wis disetel. Libra wong extrovert lan tresna kanggo ketemu wong lan kanggo panghibur. Sampeyan bisa nemokake wong asring ing kelompok, saka kang muncul minangka pusat saka Partai. Yen sampeyan arep kanggo narik kawigaten manungsa waé, banjur sampeyan kudu nglintasi dalan kang minangka asring sabisa ing sawijining lingkungan alam: ing akeh saka wong. Awit sing paling Libra wong kathah dadi karo akeh wong-wong lan kanca-kanca, sampeyan bakal duwe kanggo nindakake luwih saka mung dadi ing grup. Tinimbang nang endi wae ing kamar ngadeg watara, ngendi oleh sumerep sampeyan, sampeyan kudu sijine ing tengah manungsa waé, malah yen iki sing mung sawetara wektu.

Libra lanang mentel mbokmenawa karo akeh wanita, tanpa kudu apa-apa Serius. Sawetara wanita kaya iki sijine sing mati, nanging wong ora masang kakehan wigati. Yen sampeyan lagi wus kanggo nyekel sak klebatan saka Tresno saka Libra wong, banjur sampeyan kudu dadi kagungane klompok terakhir. Nyumerepi ing nganti ana Liyane kang admiration ilang nang sabar karo kang Flirtation.

Elinga yen Libra wong arang duwe favorit

Malah yen sampeyan narik kawigaten wong cepet, kang bisa nemokake mung minangka sawetara wanita liyane saka lingkungan sosial atraktif. Yen sampeyan arep kanggo kasil ing kompetisi iki marang wanita liyane, banjur sampeyan kudu duwe kaprigelan. Apa relates to Visual, sing wadon karo feminin katon, sing gedhe-gedhe sing tarik paling manungsa waé saka wong Libra, lan ketemu sejatine sifate saka Fisik drawing. Supaya fashion gaya gedhe banget sing wani, utawa ageman kanggo diwuwuhi. Supaya flashy werna, kandel pola, utawa sak wentoro Tren sing musna fashion dina iki lan sesuk. Gedhe Banget Nggunakake»Girl»Fashion, kaya renda lan busur, uga bisa mati panggolekan. Milih saka klasik, langit-motong gaya, lan werna saka werna tradisional cat.

Sijine ing ayu lan ora ing tren fashion

Tema Finesse uga kudu ngluwihi kanggo Dandanan lan aksesoris. Nggunakake Dandanan kanggo nambah kaendahan alam, nyorot, lan supaya Kakehan Make-up utawa serem gaya. Perhiasan kudu accentuate katon, lan ora kanggo manungsa waé njerit. Ing zodiak, imbangan gambar kanggo alesan sing apik. Libra wong bakal aran metu saka imbang kahanan lan wong-wong sing kepincut kanggo. Yen sampeyan lagi ngomong bab kanggo pisanan karo wong, dadi loropaken, penake lan saiki imbang Aura. Kajaba iku, nalika sampeyan ngajak wong Libra ing papan pribadi — kantor, mobil utawa apartemen iki — priksa manawa banjur sing ketemu lan elegan, imbang gaya. Libra wong-wong sing ora narcissistic, nanging minangka wong karo extroverted pribadine, sampeyan duwe cenderung kanggo pirembagan bab piyambak lan prekara-prekara sing kapentingan sampeyan. Yen sampeyan arep kanggo ngematake wong, banjur supaya wong pirembagan lan wong kang manah pour metu lan tindakake obrolan kasebut kanthi teliti. Paling wong Libra isin adoh saka konflik, lan sampeyan mbukak saka pasulayan, nanging ing wektu sing padha, padha appreciate iku, kanggo katon ing barang-barang saka persepektif kang béda. Milih topik kanggo debat lan ngrembug loro-lorone karo wong. Nanging elinga kanggo mimpin obrolan intelektual tinimbang emosi. Libra wong-wong sing biasane luwih manteb ing ati lan duwe positif mratelakake panemume dhewe. Serius pujian utawa tembung saka memuji, ing wektu tengen, bisa nggawa sampeyan adoh banget, yen sampeyan duwe manungsa waé kanggo nyekel kaya. Kanggo pujian, sampeyan kudu milih tema, Libra wong-wong sing kasengsem ing khas proses, kayata rasa, gaya, utawa kaadilan. Oleh percados blatant Flatterer, malah ora wong Libra. Kang uga alesan kikuk nyoba ing kang tanpa guna liyane saka pratandha liyane, nanging pujian, iki ora cetha bener utawa dipeksa muni, ora cocog karo idea saka harmoni, utawa Keadilan, looking for wong Libra pokok. Saben pujian kudu migunani lan minangka bener sabisa. Ngematake wong Libra dening ngomong bab akeh topik beda. Timbangan tresna kanggo pirembagan lan kanggo ijol-ijolan gagasan lan nilai saka tampilan kanggo akeh topik. Yen sampeyan bisa supaya wong-wong intelektual stimulus, banjur bakal nemokake pribadine luwih atraktif lan penake ing sacedhake sawijining. Timbangan duwe dening alam luwih airy pribadine, supaya padha aran inspirasi paling nalika sampeyan bisa mlumpat saka topik kanggo topik. Kanggo ndandani wong ing topik, sampeyan bisa njaluk bosen karo wong Libra cepet. Timbangan sing kangen kanggo Balance, lan iki Imbangan ngluwihi konco pribadi Urip saka wong Libra. Minangka aturan Umum: timbangan wis raos gedhe saka kaadilan lan Keadilan. Yen sampeyan kanggo Libra wong atraktif arep kanggo tumindak, banjur sampeyan kudu nggawe manawa kang njupuk sing minangka wong karo padha banget raos kuwat saka kaadilan bener. Senajan timbangan katresnan kanggo dadi watara wong, kathah kanggo decouple paling saka timbangan kanggo emosi. Yen sinau cocog kanggo pisanan lan ngerti, supaya akeh banget emosi, apa positif utawa negatif. Nyoba kanggo ngerti apa kang ngrasa ing emosi ora adil.

Raos sing tumoto, utamané yen raos jero lan rumit

Ukuran ngindari emosi, kanggo njaga harmoni lan Imbangan sing bakal tresna. Yen sampeyan arep kanggo bisa karo Libra wong kanggo dangu, banjur sampeyan bakal loro, cepet utawa mengko, emosi kudu ngadepi. Nalika wektu sing rawuh, banjur bakal padha supaya ing sepi lan cara nyoto, minangka bisa. Ing awal sesambetan, nanging iku paling apik kanggo supaya emosi jero. Sing digandhengake karo rak saka Libra wong kanggo emosi, kang sengit konflik. Malah yen seneng debat intelektual sing emosional daya debat sing soko kang ngindari. Dadi, sepi, mudhun-kanggo-bumi sikap supaya, yen sampeyan pirembagan kanggo wong Libra identitas, digunakake kang lumaku adoh. Sampeyan kudu mbukak lan sauntara, nanging kasebut kanthi teliti, dibangun sethitik rahasia bisa nangekake kang penasaran lan nggawe wong arep kanggo mangerteni sing luwih lengkap. Yen sampeyan bisa ngrangsang iki pangertèn saka penasaran, banjur sampeyan bisa njaluk manungsa waé luwih gampang. Ing roso kesengsem page kang nemu sampeyan, kudu»aneh kaendahan». Mesti wae, Aneh kriyo, ana maneh sing lagi bebarengan karo wong Libra. Supaya kanggo duwe Wiwitan apik, nyoba ing awal kanggo dadi dipunjangkau lan dadi meh mokal kanggo nggayuh goal. Paling saka timbangan duwe altruistic Roh, supaya sampeyan sing kerep melu karo karya volunteer. Malah yen bojomu ora ndhukung sembarang tartamtu amal utawa sabab amal, kang bakal golek wong sing kurban kang wektu, utamané atraktif. Yen sampeyan lagi metu ana aktif ing sukarela kapasitas, banjur mikir bab wong Libra ngajak, utamané yen iku soko, apa lagi kasengsem ing. Yen sampeyan apa, banjur sampeyan lagi arep dadi wong sing mbantu wong éling kepinginan dhewe kanggo nindakake soko Apik. Timbangan, iku angel kanggo fokus ing mung siji bab, lan Libra wong bakal nemokake sing kurang atraktif, yen kang pracaya sing ana mung siji aspek saka urip kanggo fokus. Yen sampeyan katon minangka imbang, multi-dilapisi Wong, banjur sampeyan kudu duwe sawetara Hobby beda, sampeyan bisa diajak wong. Paling wong Libra appreciate kaendahan lan budaya, supaya jantung kang bakal ngalahake, yen sampeyan ngajak wong ing Museum utawa Buku karo foto ayu mujur nengen menehi. Nuduhake wong sing ngerti apa iku kang tresna — sing bisa dadi Plus amba kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngajak wong, banjur milih panggonan sing sampeyan bisa seneng wong Libra, kaya galeri seni utawa pakaryan pasar utawa Museum. Sampeyan bisa katon kanggo dadi malah luwih nyenengake yen sampeyan ngajak wong kanggo aktif Acara. Ngajak wong, contone, kanggo pameran sing mung kanggo dina, tinimbang sepi riko kanggo Museum. Bebarengan karo seni lan budaya Libra wong appreciate paling saka iku becik ing gesang. Yen sampeyan nglampahi iku ngajak wektu karo sampeyan, banjur nggumunke lokasi kanggo milih, kayata kafe elegan, utawa-star Restoran. Yen sampeyan menehi wong soko, sing sethitik rasa pilih kebak Desainer. Yen sampeyan duwe dhuwit ing kemewahan iku kanggo ukuran-ilang wong, aja wedi. Wong-wong iki tresna kaendahan, nanging iki ora duwe biaya kathah. Mbukak iku mung kanggo panganan cuci Mulut ing apik Restaurant, ing supaya kanggo nyimpen dhuwit kanggo course utama, utawa pindhah nang endi wae ing ngendi ana atmosfer elegan, nanging ing ngendi iku ora dadi larang. Minangka makhluk sosial katresnan Libra wong kang ingatase hak bebas lan perlu kanggo aran ora kagandhèng, bakal seneng. Sampeyan bisa grombolan watara sampeyan minangka akeh minangka sing arep nalika sampeyan lagi bebarengan, nanging aja lunyu wong utawa push wong sampeyan ing kabeh bagean saka urip, kanggo kang wis diundang sampeyan dhewe. Elinga yen wong Libra iku sawijining aktif wong, supaya yen kang njupuk dikarepake kanggo sampeyan, sampeyan bakal njaluk kanggo krungu iku. Karya ing sawetoro wektu ajeg ing wong, nanging ora bisa mencet wong raos sadurunge kang siap. Libra wong tresna kanggo tresna lan tresna kanggo tresna. Cilik token saka penghargaan bisa nggawe raos kanggo wong lan sampeyan ing mripate luwih atraktif. Nyoba kanggo menehi wong hadiah cilik, mung kaya sing. Utawa kurban marang Pijet sawise dina dawa saka karya. Sampeyan ora kaya duwe dhuwit cukup kanggo tuku Desainer cufflinks, nanging sampeyan bisa wong, bisa wong Desainer-coklat kanggo tuku, utawa ayu obyek ora bisa pick lan milih, malah yen iku saka Desainer. Yen sampeyan pengin Alternatif free, banjur ayu wigati kanggo nulis kanggo wong. Kene, banget, ambane saka emosi sing ora Tengen bab kanggo wong Libra, nanging layang karo saperangan saka becik ayat, sampeyan bisa ngematake wong akeh banget, anggere minangka ayat fokus ing kaendahan saka iku lan ora ing kakiyatan saka raos. Kaya kasebut ing ndhuwur, bisa adoh, wong Libra iku emosi, nalika sampeyan ketemu wong kanggo pisanan. Mulane, kang ngindari wanita sing katon dadi manipulative utawa serem. Nalika sampeyan nggawe pamindhahan kawitan, banjur iku paling ora kanggo dadi banget serius lan cepet banget. Supaya pindhah saka iku gampang, lan hasil wong liwat karo Sadurunge nyeret tradisional roman: candlelit mangan, mlaku ing puri, lan supaya ing. Yen piyambakipun wiwit kanggo males panjenengan Tresno lan manungsa waé, banjur bakal disiapake sing nuduhake apa kang senengane ing katresnan kang gesang. Timbangan alam pagelaran pawang, dadi yen kepengin sampeyan kanggo nelukake karo pesona, banjur bakal aplikasi sawetara romantis siasat kanggo nindakake iki. Priksa manawa lan aplikasi sing padha Sadurunge nyeret romantis lan siasat

About