komunikasi video

Sinau carane kanggo nambah manggon video saka kamera patemon, Skype kanggo bisnis lan takon liyane kedhaftar kanggo nindakake padhaNgalih saka mode kumpulan menyang speaker, lan mangerteni carane nggunakake kontrol saka speaker. Iku nggambaraké supaya tugas ing komputer karo Windows. Pandhuan kanggo piranti liyane, waca Pandhuan kanggo piranti beda. Nambah video kanggo koleksi ing komputer karo Windows Klik Video ing ngisor iki kanggo ndeleng carane sampeyan bakal katon ing layar saka peserta liyane. Nyetel posisi saka kamera. Klik kanggo Miwiti video. Ing mode kumpulan mode saka speaker Ing pojok tengen ndhuwur garis judhul saka patemon jendhela Skype kanggo business, klik Pilih ndeleng. Pilih salah siji opsi ngisor iki. Mode saka koleksi (gawan): layar nuduhake video utawa gambar saka kabeh pamiarso. Speaker mode: ing pojok tengen ngisor saka patemon jendhela video utawa foto saka wong sing wis ngomong ing wayahe (ing pemandangan sampeyan bisa ndeleng isi sing nuduhake). Isi tampilan: nampilake mung nduduhake isi. Nggunakake kontrol, Rapporteur Banjur klik-tengen video utawa foto saka wong kang paramèter sing arep kanggo ngatur. Pilih salah siji opsi ngisor iki. Kanggo ngaktifake utawa mateni swara: ngaktifake utawa mateni swara kanggo wong iki. Kanggo mbusak saka koleksi: ngrampungake koleksi saka Skype kanggo business kanggo wong iki. Kanggo nggawe peserta speaker: kanggo nyetel individu status biasa anggota utawa Rapporteur. Masang kanggo kumpulan unpin saka koleksi: pin utawa unpin foto utawa video saka wong ing mode kumpulan kanggo liyane patemon peserta.

Gambar pengguna bakal tetep ing mode kumpulan saka Rapporteur.

(Ing pojok tengen ndhuwur pengguna foto lambang bakal katon ing tombol baris, supaya sampeyan bisa langsung ngerti, sampeyan ndeleng iku.).




kanggo ketemu cah wadon video chatting kamar online komunikasi video introduksi online Free video video chatting karo pendhaftaran free video jinis Gendakan tanpa registrasi free video online chatting roulette gratis Dating karo nomer telpon Free kanggo wong diwasa tanpa registrasi