submit


Kanggo ketemu bocah-bocah wadon ora bisa kaku cukup ayu, utamané yen sampeyan pancene duwe idea saka carane sing arep kanggo nindakake. Apa sampeyan lagi looking for mung apik kanca, kenalan sembrono, utawa katresnan gedhe, ana iku tartamtu sampeyan kudu nindakake utawa supaya, yen sampeyan arep kanggo mbangun sesambetan karo cah wadon. Begjanipun, iki kaya kabeh nanging biasane luwih gampang saka sampeyan bisa. Learning sing mlaku introduce, lan pindhah kanggo aktif wong, banjur sampeyan njaluk bantuan kanggo ngerti kabeh bocah-bocah wadon piyambak

About