submit


Kepuasan Amérika drama seri. Juli ing USA Jaringan Perdana. A basa jerman broadcast saka. Juli ing WDR, mungguh, ing kaping pindho-dijadwal. Saperangan, Neil lan sih-Rahmat Truman wis kabeh saperangan nikah ing Amerika Serikat impen: miturut Neil,»apik kulawarga, bojo ayu lan a -inch TV». Nanging, marriage sawise taun saka discontent antarane wong-wong mau sudhut. Neil ketemu metu sing bojoné meets karo lanang Ngiringan. Sawise kang teka ing milik saka telpon kanggo Ngiringan, ora dicethakaké Neil mung dipikir anyar ing urip saka bojoné, nanging kanggo wanita ing Umum. Terus-terusan Neil lan sih-Rahmat nyoba kanggo tokoh metu apa sampeyan bisa kanggo mimpin marriage kanggo terus lan kaya utawa ora. Jerman sinkronisasi iki digawe sawise salaras register Richard westhausen lan dialog katuntun dening Richard Kulon Hausen lan Birte Baumgart dening salaras perusahaan rekaman studio ing Kaarst lan Audio ing Berlin. Mangsa pisanan kasusun saka sepuluh Episode. Ing seri iki diprodhuksi dening Universal produksi Kabel. Ing. Oktober wis lengkap seri kanggo sepuluh-bagean kapindho mangsa. Ing. Ing februari, iku iki announced sing seri bakal diset sawise mangsa kepungkur

About