submit


Kabeh isi ing situs iki, kalebu kamus, kamus, sastra, geografi, lan data referensi liyane kanggo pawarto tujuan mung. Informasi iki ngirim ora bisa dianggep lengkap, nganti tanggal, lan ora dimaksudaké kanggo ditransklusi digunakake ing panggonan kanggo riko, rembugan, utawa saran saka hukum, medis, utawa liyane profesional. hubungan antarane knower lan obyek saka kawruh, minangka contrasted karo kawruh dening description (nggunakake tembung — wong karo kang sampeyan lagi kenalan ‘aku duwe alangan ngelengke jeneng saka kabeh kenalan’ ‘kita kanca-kanca saka kulawarga’ — (biasane jamak) wong sing pengaruh lan kanggo kang sampeyan disambungake ing sawetara cara (minangka dening kulawarga utawa persahabatan) ‘kang wis sambungan kuat’ Sing enom wong sing lelungan ing sawetara guru, utawa kuburan abdi, aku ngidini uga supaya wong dadi kuwi salah siji sing wus basa, lan wus wis ing negara sadurunge kang kang uga bisa kanggo pitutur marang wong-wong mau apa iku sing pantes kanggo bakal katon, ing negara ngendi padha lunga apa banget saka kulawarga lan inggris Lady Piyantun, lan saka jerman countess lan putra, tatu ing perang pungkasan, lan saka sinau Sweden, lan M. Iku apik banget, nanging, dheweke ora mekso ing Catherine kang nulis dening saben kirim, utawa exacted dheweke janji ngirim karakter saben anyar Kang wis ora akeh sanggama karo sembarang kulawargané ngluwihi sing bunder kang medeni saka jam pungkasan, lan gedhe nedha bengi katelu, digawe wong pantes kanggo sembarang Ing saben patemon jenis Willoughby iki klebu lan ease lan mirip kang alamiah dirawuhi katelu iki padha persis diwilang kanggo menehi nambah karukunan kanggo kang karo Dashwood kang, saged wong kesempatan saka ndelok excellences saka Marianne, kang menehi animasi admiration dheweke, lan nampa, ing prilaku dheweke kanggo awake dhewe, paling nuding tanggungan dheweke tresno. Kabeh isi ing situs iki, kalebu kamus, kamus, sastra, geografi, lan data referensi liyane kanggo pawarto tujuan mung. Informasi iki ngirim ora bisa dianggep lengkap, nganti tanggal, lan ora dimaksudaké kanggo ditransklusi digunakake ing panggonan kanggo riko, rembugan, utawa saran saka hukum, medis, utawa liyane profesional.

About