submit


Kanggo pisanan — sadurunge sing, akeh wong sing wedi. Wong-wong padha kesurupan karo wedi gagal sing wadon aran unattractive, supaya ngimpi tetep rodo ngimpi. Nanging, iki ora kudu, amarga ing Swinger klub ing normal wong mlaku watara karo normal potensi, lan wanita katon normal. A sethitik wedi kanggo njupuk kawitan riko kanggo klub Swinger, kene sawetara prinsip kanggo jantung, bener saben Swinger klub — Ya amarga sing arep, sing tamu teka maneh. Kanggo KABUNGAHAN Klub sampeyan bakal nemokake mbukak-minded wong kanggo kabeh sing ndadekake fun: Swinger klub, wong TELU, IMF, PT. lan Swinger klub sponsor, sing ngancani page Swinger klub ngunjungi. Jawaban prasaja: iku tansah luwih apik yen sampeyan wis newbie — kanggo duwe wong karo kang kanggo njelajah donya anyar iki, wong kanggo mbantu liwat kahanan sing durung mesthi. kanggo riko dening cara menara munggah kanggo kabeh Jerman, klub Swinger supaya sampeyan bisa tarik nalika kesempatan mengkene, owah-owahan ing obrolan lan njelajah apa gendakan saka konco bakal pindhah karo wong-wong mau. Iki, cukup mung, dicokot sing sethitik saka sabar lan harnt angularity iku kudu — nanging ana akeh wong sing madhep Masalah padha. teka ing pasangan, wanita lan wong. Swinger kang klub kurban lan uga evenings kanggo pasangan lan solo ladies. Kabeh teka kanggo padha alasan: kanggo duwe Jinis nonton, nonton utawa mung ing Garis kanggo seneng ing wayah sore. Wanita asring mbayar sethitik utawa ora diakoni, nanging pangan lan ombenan minangka kabeh wong. Kanggo nambah babagan wanita ing Swinger klub. Tip kanggo siji wanita sing ora dipercaya Ing Klub, sampeyan bisa katon watara liyane sadurunge sampeyan arep apa sing dilakoni. Utawa gendakan utawa kanca karo kapercayan absolute kanggo njupuk. Iku eh lucu wong Siji Mbayar ngartekno luwih. Akibaté, wong-wong iku geni irungnya ing Klub. Nanging, aturan saka gentlemen saka ladies. Pasangan. saenipun, malah yen sampeyan ora arep kanggo ayunan Jinis muter ing ngarep saka sawetara penonton utawa malah dicokot sing sethitik saka Voyeur. Ing Wong telu bebarengan karo becik lady saka dhingklik lawang sabanjuré luwih kerep tinimbang Jinis antarane wong — pindhah rodo banjur ing klub-Klub liyane

About