Girl taun Ratu iku sawijining Film Austria taun dening Ernst matryoshka. Ing Film iki, remake saka matryoshkas saka jeneng sing padha, pementasan metu saka taun, sawise Komedi Silvia metu saka taun, nggantosi Romy Schneider, enom Ratu Victoria. Film nuduhake carane isih-kanggo-dadi tuwane Anak Ratu of great Britain, lan carane dheweke tumiba ing katresnan karo dheweke Seduluré Albert, dheweke pungkasanipun nikah, minangka konsultan kanggo sampeyan.

Desember ing Cologne lan ing.

Desember ing Wina

Karakter Victoria nggambarake minangka banget playful lan nengsemake, dheweke embodies lan kepengin weruh, curious lan cerdas cah wadon, nanging uga ngrugekke wadon enom sing ora sinau banget pungkasan sing padha kudu salah siji dina dadi Ratu of great Britain. Nanging, sampeyan arep kanggo master bab hak, apa dheweke uga. Minangka iku wis ngajokaken, sing dheweke kudu omah-omah, dheweke kepengin kanggo numpak karo jaran-digambar tombol kanggo Paris, ing ngendi»obyek saka comparison». Iku wiwit udan ing kutha plabuhan Dover, nanging, violently, lan mulane Ratu, karo dheweke Pimpinane batur lan dheweke Confidants ing restoran Rast, ngendi potrek, Pangeran Albert saka Saxe-Coburg. Loro njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane lan aja ora ngerti sing padha ana ing kasunyatan. Iku Dadi mengkono sing tiba ing katresnan. Victoria kudu milih ing Morning sabanjuré bali menyang London kanggo dadi bagéan saka perayaan ulang kanggo bojomu. Albert, sing durung arep kanggo bener melu ing Festival, padha ngojok-ojoki dening Advisor. Mangkono, iku nderek ing undhangan saka Victoria. Rampung kaget, piyambakipun sumerep bilih Ratu punika cah wadon karo kang pungkasan wengi bab anyar Bupati, wis scoffed. Iku, nanging, ora ngageti, minangka loro pungkasanipun menehi Ya-tembung. Akeh matryoshka wis ngrancang kanggo Remake saka film saka asli Sonja Ziemann ing peran judhul. Ing nedha bengi ing Munich Hotel Vier Jahreszeiten iki presented kanggo wong dening Magda Schneider putri Romy, lan matryoshka mutusaké kanggo menehi peran saka enom Ratu. Peter Weck iki uga salah siji saka kasil pernikahan saka calon kanggo salah siji saka film kang kawitan penampilan. Iki dijupuk ing Atelier Sievering, external nembak ing Wina lan lingkungan wilayah. Film rental iki digawe dening Herzog-Film GmbH, UFA-filmverleih GmbH. Ing distribusi saka inggris dub versi ing US, Walt Disney njupuk liwat perusahaan Buena Vista rental. Film bisa dianggep minangka jenis ngisaratke saka Sissi-film karo padha aktris ing peran sing padha lan padha Direktur ing construction: film biografi panggedhe, roman lan drama paketan

About