Inggris Amba Idea: Ayo kang Njaluk Kenalan

Ing kabèh, padha kathah dadi metu lan informal

Nalika wong-wong (ing sembarang negara) sing diundang kanggo formal utawa informal njaluk-kumpul, padha biasane nyoba kanggo nggawe wong aran anteng lan nyamanDadi, padha kudu Wong biasane goyangake tangan, nanging mung nalika lagi ngenalaken. Wanita biasane ora goyangake tangan nalika kang ngenalaken kanggo saben liyane. Nalika wong wadon lan wong lanang sing ngenalaken, goyang tangan iku nganti wong wadon. Amerika arang goyangake tangan kanggo ngomong apik-bye, mung yen padha ana ing bisnis kesempatan. Handshaking mandan langka ing UK. Nalika kanca-kanca ketemu ing Inggris padha mung tutul topi sing.

Yen dheweke kepengin, padha bisa nindakake iku

Padha ora goyangake tangan nalika padha mungkasi kanggo pirembagan.

Ing pihak, pitakonan lan liyane formal lan informal kahanan sing ketemu wong sing ora dingerteni lan duwe kanggo introduce dhewe kanggo wong-wong mau, utawa padha introduce piyambak kanggo sampeyan.

Sampeyan uga kudu introduce wong-wong sing wis ngerti kanggo siji liyane. United Kingdom of Great Britain lan Irlandia Lor Ing United Kingdom of Great Britain lan Irlandia Lor dumunung ing.




video chatting online siaran tanpa registrasi online video chatting karo bocah-bocah wadon chatting roulette girl free Free tanpa pendhaftaran karo telpon foto ketemu kanggo rapat-rapat video chatting kamar online for free video chatting tanpa registrasi chatting roulette karo bocah-bocah wadon plus jinis Gendakan tanpa registrasi Free video Skype