Nalika wong-wong (ing sembarang negara) sing diundang kanggo formal utawa informal njaluk-kumpul, padha biasane nyoba kanggo nggawe wong aran anteng lan nyaman. Ing kabèh, padha kathah dadi metu lan informal. Dadi, padha kudu Wong biasane goyangake tangan, nanging mung nalika lagi ngenalaken. Wanita biasane ora goyangake tangan nalika kang ngenalaken kanggo saben liyane. Nalika wong wadon lan wong lanang sing ngenalaken, goyang tangan iku nganti wong wadon.

Amerika arang goyangake tangan kanggo ngomong apik-bye, mung yen padha ana ing bisnis kesempatan.

Handshaking mandan langka ing UK

Nalika kanca-kanca ketemu ing Inggris padha mung tutul topi sing. Padha ora goyangake tangan nalika padha mungkasi kanggo pirembagan. Ing pihak, pitakonan lan liyane formal lan informal kahanan sing ketemu wong sing ora dingerteni lan duwe kanggo introduce dhewe kanggo wong-wong mau, utawa padha introduce piyambak kanggo sampeyan. Sampeyan uga kudu introduce wong-wong sing wis ngerti kanggo siji liyane.

United Kingdom of Great Britain lan Irlandia Lor Ing United Kingdom of Great Britain lan Irlandia Lor dumunung ing

About