submit


Kanggo informasi luwih lengkap, waca kebijakan privasi kita. Padha panginten ing Jerman ing safety. Nanging banjur dheweke ketemu kene wong, kanggo tiyang dheweke wis didol ing werna. Polisi bisa nindakake bab asylum wong golek, apa-apa. Cah wadon mlayu saka wedi bali menyang Irak. Nanging malah ana, dheweke wis ing bebaya. Saiki Aschach arep karo kulawarga kanggo Australia kanggo emigrasi. Padha dipatèni, dikunjara, enslaved, nggawe coro sexsual dilecehke lan didol. Nasib Yazidis ing negara ngendi teroris bersenjata negara Islam (IS) obah bebas, wis elek. Laporan ing -Tahanan Yazidi bocah-bocah wadon lan wanita sing padha mimpin ing Jerman ing taun, pungkasanipun, kanggo gawan saka jumlah khusus wanita. Rauh kanggo taun lawas Aschach H. iku salah siji saka bocah-bocah wadon iki. Dheweke teka Jerman, pracaya piyambak dadi ing safety, lan digawe pengalaman sing counts kanggo trauma korban awon: dheweke ketemu karo Abu H, ing nerak, ing panyiksa, kanggo ngadeg miturut tembung, saiki, minangka asylum seeker ing Jerman. Gander Sputnik-artikel: Berlin basis, Ex-Komisioner kanggo wong njaba negoro: Jerman kudu nyatet, minangka minoritas, padha wedi sing wong sampeyan spying ing. Sampeyan wis dikenali pasuryan cetha, nanging ngandika iku mokal kanggo ora teka kanggo Jerman. Aku banjur matur marang ibune sing aku weruh wong sing katon kaya IKU-wong. Mama ngandika: Sampeyan ora bisa wedi, iku. Ing Jerman ana, supaya Jesidin. REUTERS Jon Nazca Wina:»migration massa iku ancaman paling». In February, dheweke wiwit internship ing hairdressing salon. Dina sabanjuré ing kejut: wong bali, nanging wektu iki akeh luwih aktif: Kang teka nganti kula lan ngandika: aku takon soko, miturut wong wadon enom. Lan aku ngandika: Mangga. Lan aku wis sumurup yen iku wong. Ngandika: Sampeyan lagi Aschach. Aku ngandika: ora, aku ora Aschach sing sing. Panjenenganipun ngandika: Nanging, sampeyan lagi Aschach lan aku Abu H. dheweke informed kedadean kanggo dheweke sosial buruh lan banjur mengko kanggo kepala saka Waiblinger polisi. Padha marang kula sing nomer lan ngandika: Yen sampeyan sing wong iki, sepisan maneh, ndeleng, sampeyan perlu kanggo nelpon kita. Dheweke weruh wong kaping pindho, polisi digawe gambar nerak. Banjur aku nenggo a sasi lan setengah. Wis ora rampung apa-apa salah, ngandhani cah wadon. Guru, kanggo tiyang dheweke wis diuripake uga, wis ngandika: Yen Irak iku luwih apik kanggo sampeyan iku, banjur yen sampeyan ora mbukak, banjur sampeyan tetep, lan kita bakal nonton sampeyan. Cah wadon lunga menyang Irak. Saliyane kanggo Kahanan ing Jerman, sing papat saka dheweke sadulur wis bubar wis dibebaske saka panangkaran, lan dheweke wanted kanggo ngunjungi wong-wong mau ing Irak. Sosial buruh ngandika sing Aschach iki diijini kanggo tetep kanggo nganti nem sasi ing Irak. Ing paling sampeyan bakal duwe kanggo bali, digunakake, iku ora bakal bisa. Nanging bali menyang Jerman iki kanggo Aschach, banget cepet ora ana maneh jeksa agung bisa ngetokake. Gander Sputnik-artikel: sampeyan bakal tau duwe kasetyan kanggo Jerman: Facebook pamblokiran Islam kritikus Nalika aku ora ngomong sing aku marang sandi siblings lan bapakku, bapakku, sing kepengin kula kanggo bali menyang Jerman, ngendi wong iki, supaya iku wong wadon enom sing wis meh patang sasi ing Irak lan bisa bali ing oktober Jerman. iku kanggo sampeyan: Ing kasus, aku ora lunga maneh, ana prakara apa mengkono saiki. Iku uga kanggo kaku penting yen sampeyan arep preduli saka kedadean iki, bakal kaya kanggo thank kabeh beasiswa sing wis rampung akeh kanggo sampeyan lan sampeyan wis rampung. AP foto Manu Islamists ing rumah sakit ing EU lan Swiss, Nanging sing tetep ing Irak iku ora kanggo Jesidin uga aman. Amarga malah sanadyan dheweke teka karo dheweke kulawarga, sing manggen ing Irak uga bagéan amba saka kulawarga-wong, ing Baghdad, minangka cah wadon marang. Lan minangka kanggo kulawarga amba, supaya saiki exempt, nalika anggota utawa wis tuku, nanging isih ing panangkaran lan kita ora duwe kontak ing kabeh, bocah-bocah wadon. Aku duwe supaya akeh wedi. Kita kudu ninggalake Irak, nanging ora kanggo Jerman. Tinimbang, sing katon kanggo Australia. Loro Br lan siji dhik Aschachs wis urip ana. Paling kaya sampeyan bakal karo kabeh kulawarga ana. Cilik saiki kapasrahake kanggo Federal Jaksa ing Karlsruhe, supaya adoh, karo sobering asil: supaya Adoh, kita wis ora ngatur kanggo ngenali pelaku karo perlu keamanan, informs penet spokeswoman kanggo Federal Jaksa kang kantor marang Sputnik. Ing kasus iki durung rampung. Luwih ing cilik saka Yazidi cah wadon ing Aschach lan kanca-tormentor on Friday, Sputnik Warta, We are setya kanggo pangayoman saka data pribadi. Kita wis dianyari statement privasi kita, supaya kowé, Umum pangayoman data angger-angger (DSGVO), anyar EU angger-angger, ing. Uga ing pasukan. Mangga familiarize dhewe karo statement privasi kita. Iku ngandhut Rincian bab jinis informasi kita ngumpulake, carane kita nggunakake, lan ing bab hak gegayutan pangayoman data. Wiwit sampeyan wis marang kita data pribadhi, minangka sampeyan wis nggawe Akun pribadhi, please mriksa kothak ing ngisor iki kanggo nggunakake: Yen sampeyan ora pengin kita kanggo Data proses, please klik kene kanggo mbusak Akun. Yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg babagan kabijakan privasi kita, hubungi kita. We are setya kanggo pangayoman saka data pribadi. Kita wis dianyari statement privasi kita, supaya kowé, Umum pangayoman data angger-angger anyar EU angger-angger, ing. Uga ing pasukan. Mangga familiarize dhewe karo statement privasi kita. Iku ngandhut Rincian bab jinis informasi kita ngumpulake, carane kita nggunakake, lan ing bab hak gegayutan pangayoman data. Wiwit sampeyan wis marang kita data pribadhi, minangka sampeyan wis nggawe Akun pribadhi, please mriksa kothak ing ngisor iki kanggo nggunakake liyane: Yen sampeyan ora pengin kita kanggo luwih proses data, please klik kene kanggo mbusak Akun. Yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg gegayutan kita Kebijakan statement, kontak. Kanthi gratis lan wewenang saka Pangguna kanggo Sputnik-situs dening pangguna akun utawa akun panganggo ing jaringan sosial, idin karo aturan iki. Pengguna undertakes ora nglanggar ditrapake aturan saka Federasi rusia lanutawa internasional aturan lan aturan saka manca Negara karo kang tumindak. Pengguna wis kapekso kanggo Nyebut liyane diskusi peserta, nonton lan wong-wong kasebut ing isi pesen, hormat. Administrasi punika kanthi irah-irahan kanggo mbusak komentar ing basa liyane, karo ing paling bagéan saka isi ditulis. Ing kabeh versi basa saka website Sputnik Warta bisa diowahi dening Pangguna kiwa komentar. Administrasi anduweni hak kanggo nolak, sadurunge tanpa kabar kanggo Kedhaftar, akses kanggo sisih utawa ing Ing cilik saka nglanggar aturan komentar kanggo Pangguna, utawa marang deteksi pratandha saka kuwi nerbitake saka Pengguna kanggo mbusak kang akun panganggo

About