Kritik saka Uni Eropah (EU) lan pratelan, kanggo aturan luwih gedhe lan luwih gedhe wilayah saka urip pribadi, iku digunakake digunakake

Pitakonan sing asliné lan ahli waris saka pembangunan iki

Oliver Janisch, libertarian Wartawan, ing sasi, digunakake kanggo Fokus Dhuwit lan Süddeutsche Zeitung, ing bukunipun Amerika Serikat saka Eropah — dokumen rahasia mbukak: peteng plans saka Elit, ing wektu sing padha.

Oktober ing ngarep luwih saka pamireng ing perpustakaan conservatism ngenalaken, ing sajarah saka ideologi saka Eropah negara kesatuan karo umum itungan lan pemerintah, nganti ing wektu socialism nasional lan Bolshevism

Kang Tesis: ‘Amerika Serikat saka Eropah minangka Model kanggo ‘supaya donya Anyar’ kanggo ngawula, ora ing Individu liwat nasibe, nanging saben wilayah saka urip, saka politikus lan birokrat, mudhun menyang Cilik wis diatur.»Dening Berlin basis wartawan Ronald kaca tingal ngirim debat nguripake ing tartamtu kanggo pitakonan saiki dina protagonists saka ideologi sing dadi bali, ketoke, ing ominous kaping

About