submit


Apa KITA bisa bener-Amerika sing luwih apik saka kita. Kene sing Ndhuwur iku sampeyan ora ngerti, mbokmenawa paling malah. Kebecikan lan pangertèn umum ing test ing driving memulang. Ana uga ora ana ‘tengen kanggo prioritas’, nanging ‘hak duweni’. Yen wong njupuk liyane saka leluhuré, sing kiwa kanggo Amerika. Kene iku ing dalan sepi — iki gampang kene dalan budaya. Sungu wis arang banget digunakake. Njaluk metu lan menyang stasiun gas kanggo pindhah ing. Amerika banget wektu-akeh lan nyenengake. Nomer ing pump lan terus. Apa kabeh ing gaweyan. Tau krungu saka iku. Saluran blockage iku tembung manca munggah kene. Ing saluran ana ring — sampeyan bisa mung uncalan woh cacah ing nglelebke, iki ora Masalah. Ing US padha kaya kanggo paket pangan. Minangka sing katon nerusake kanggo gembur Bagean, amarga sampeyan bisa beku ya, contone, utawa mung mangan mengko. Yen sampeyan supaya banyu, sampeyan mbayar apa-apa. Ing US, kanggo swara sing apik ana prakara apa Restaurant. Banyu iku tansah gratis. Parkir gratis, nalika sampeyan njaluk kanggo Taman mobil saka nyimpen drive. Logis, dhuwit kudu ing Nyimpen kanggo nglampahi, lan ora karo ala Kalbu perjuangan, carane dawa sampeyan diparkir lan wis kanggo mbayar. Sampah misahake ing urutan. Nanging yen ora, ing sawetoro wektu, ing sampah misahake tetanduran supaya adoh linuwih sing faktor manungsa wis ora maneh needed. Amerika wis highly modern misahake sistem. Iki nyimpen wong kanggo misahake uwuh dhewe, lan biasane ora nyenengake trash wadhah kanggo panggonan ing apartemen lan omah. Teknologi ndadekake iku bisa — ing bab iki, Amerika wis ndharat ing mangsa. Umum Amérika wis ora Fax piranti lan luwih. Iki peninggalan saka iku. Iki amarga ing Amerika ngganti cepet banget kanggo teknologi anyar. Jamban lady ing USA saka ngendi wae liya — yen sampeyan pindhah minangka customer ing jamban, sing, mesthi, gratis pangisian daya. Yen sampeyan kudu mbayar minangka customer ing jamban, durung ana Amérika wis krungu saka. Ing Jerman Pawon mania: Malah ing apartemen, jerman mbangun dibangun ing pawon. Iki kanggo Amerika pancen boten — carane aku bisa instal salah siji ing apartemen sing ora dadi kagungane kanggo sing, pawon. Ing sembarang Amérika apartemen, pawon wis dibangun ing dening juragan — digunakake, sampeyan bakal ngrekrut ing negara iki, ora ono siji-sijine

About