submit


Zakk, Vanessa, Sarah, David, Natalie, lan David nuduhake sawetara gumbyang wektu sak minggu final saka Dating Wuda ing iki outtakes saka Dating Wuda Mangsa Episode. Ing final tanggal bebarengan, Natalie lan David nyoba sawetara sushi lan ngrembag sing lelampahan saka firsts bebarengan. Sawise considering kabeh telung sesambetan, Natalie milih Dawud lan seneng saperangan bakal ninggalake pulo bebarengan. Ing final eliminasi upacara, Nicole dadi mati ing David sadurunge kang milih kanggo ninggalake pulo karo Natalie. Natalie wuwus kanggo Zakk lan David bab mangsa sing nalika Sarah wuwus kanggo David bab sesambetan. Nalika sang prabu Dawud reunites karo Nicole, dheweke isih pait bab ninggalake lan gadhah Sarah minangka dheweke kompetisi. Ing final wuda tanggal, David serenades Natalie nanging Natalie pitakonan jinis sesambetan dheweke kepengin karo Dawud. Natalie trik Malcolm menyang mikir crabs baterei dilakokno ing iki gumbyang outtakes saka Dating Wuda Mangsa Episode.

About