Sawise kuat lan macem taun ing sekolah internasional Singapura, anceman cedhak persahabatan antarane Emma, Kumpulan lan Jackie kanggo bledosan. Emma kang kulawarga bakal diangkut bali menyang Hamburg lan Kumpulan ngasilake jaran farm kulawarga kanggo Australia.

Sampeyan ninggalake Dating camping USA, lan arep kanggo Nyimpen App.

Free AMERIKA serikat kanggo isi nyimpen ora tanggung jawab

Apa sing arep kanggo terus

About