Gendakan ing China lan munggah saka"marriage wuda"

Ayo kang katon ing ing rinci bédané antarane sesambetan

Punapa punika prabédan antarane patemon Amérika lan Cina? Mesti wae, kabeh sesambetan sing beda-bedaSing luwih Umum lan jawaban prasaja masalah sing panjenengan hubungan karo Westerner luwih sembrono. Ing China nomer cilik saka acak tanggal tinimbang ing Amerika, lan iki umumé amarga konservatif sajarah saka China. Sak Cina Kekaisaran, dadi sarjana ana prioritas, awit iku temenan kasugihan lan status perkawinan (kang siji temenan luwih padha karo pernikahan). Liwat wektu, komplek akademisi ujian wis rubah menyang Universitas ujian mlebet ing China modern, kang nemtokake kang Universitas sampeyan bisa daftarake ing (lan apa sampeyan bisa daftarake ing kabeh). Sma sing paling ora ngepenakke kanggo cah cilik ing sambungan karo sekolah karya hard lan latihan perlu kanggo Gadi. Lan iku ora ngageti sing akeh kulawargané ora sarujuk saka Dating sadurunge sekolah, amarga padha ndeleng iku minangka bandjor kanggo ngrampungake tugas akademik. Ing kasunyatan, sesambetan sing sok-sok malah boten pareng kanggo guru utawa kepala sekolah ing China, sing ngirim nggawe manawa mahasiswa sing ora menyang sekolah. Nanging yen iku dative sadurunge College, banjur tuwane biasane tetep dadi rahasia. Wiwit mbukak Gendakan ora umum sadurunge College, Cina kathah dadi kurang nyaman karo sembrono Free, lan liyane angel nalika ing sesambetan. Ing tangan liyane, Free ing Amerika Serikat supaya acak sing wong nggunakake Free piyambak minangka cara kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong luwih. Sawise ngeklik karo wong sing Free sampeyan, iku cukup kanggo pindhah ing tanggal liyane. Nanging ing China, wong, luwih saka akeh kaping, ora metu kanggo nyoba kanggo netepake serius utawa sesambetan tahan. Ing sinau anyar ing muda Free lan marriage pilihan ing China, mung persentasi saka wanita nliti ora sarujuk karo statement sing iku luwih apik kanggo ketemu lan mengko omah-omah mung siji wong ing gesang. Paling lan Westerners Cina padha arep kanggo njaluk foothold, lan goal sing marriage, nanging Westerners kathah bakal luwih mbukak kanggo pilihan iki mengko ing gesang. Dadi, Amerika mikir marriage minangka acara sing bisa kelakon mengko. Nanging, kanggo wanita Cina, iki sosial jam ticking. Wanita nyana sampeyan kanggo omah-omah nganti sampeyan lagi ing twenties panjenengan.

Ing kasunyatan, ana uga negatif term kanggo wanita jomblo:"sisa saka wanita."Sawise maneh, iki sikap negatif digandhengake karo budaya Cina, minangka marriage dianggep minangka bagéyan penting saka wong stabilitas.

Mulane, anggota kulawarga kayata kaki-nini bakal nindakake kabeh bisa kanggo ngredhakaké meksa lan ngarih-arih anak-putu kanggo njaluk nikah nalika lagi umur rong puluh taun. Ing tangan liyane, kulawargané Amérika sing akeh kurang Intrusive jeksa agung bisa ngetokake iki. Yen wong saka China meets wong liya, banjur padha bakal mikir bab mangsa luwih saka Western siji.

Iku ora matter yen wong iku kualitas marriage utawa ora, akeh sadurungé Cina saka Westerners ing proses Gendakan.

Contone, wong wadon Cina kamungkinan kanggo dadi luwih ngangap saka wong wadon Amérika bab cah lanang, kang lingkungan kulawarga, lan stabilitas saka kahanan urip. Iki amarga kasunyatan sing ing budaya Cina, wong sing paling kamungkinan kanggo miwiti kulawarga, kang tegese iku penting kanggo duwe sumber daya kanggo kulawarga. Wanita looking for wong-wong sing duwe omah lan mobil, amarga iku nuduhake yen wong wis musna stabil lan siap kanggo marriage.

Mesti wae, mentel isih saiki ing loro-lorone budaya

Senajan iki pakewuh alon ganti ing donya modhèrn, iku isih bener kanggo akèh-akèhé saka sesambetan ing China, lan ing hukum saka bocah-bocah wadon Cina hukum nyana wong kanggo njupuk care saka putri kang. Cina pasangan kadhangkala uga ngrujuk kanggo saben liyane minangka"wong lanang"lan"wadon"malah yen padha ora bener nikah - liyane indikator jalaran serius saka Free kanggo akeh Cina. Wuda kekawin, nalika saperangan bakal nikah, malah yen padha ora duwe mobil utawa omah. Kanggo wong sing duwe apartemen lan nanging, padha asring prasyarat kanggo proposal marriage ing urutan kanggo nduduhake stabilitas finansial. Nanging, sawise tiba saka pasar saham, istilah"marriage wuda"dadi populer. Karo fluctuating wutah saka pasar lan rising prices real estate, Xinhua news wis diwilang sing tuwa enom wong ora bisa saged kanggo duwe salah siji mobil utawa omah (Xinhua.) Iku kamungkinan sing luwih enom Cina generasi uga bakal nglawan budaya"tradisional ningkahan"lan, tinimbang looking for katresnan murni, ngendi stabilitas ekonomi saka pasangan iku ora minangka penting minangka iku. Riset uga nuduhake yen jender aturan sing mboko sithik ganti, lan wanita sing luwih kasengsem ing kang sawijining, minangka larangan saka idea sing wong kudu duwe omah lan mobil. Budaya sing beda sing alasan utama kanggo beda antarane Amerika serikat lan Cina Free gaya. Aku pangarep-arep sampeyan duwe idea luwih saka beda ing Dating antarane Cina lan inggris Amérika. Mesti wae, iki Free dobel ora aplikasi strictly kanggo kabeh wong ing kabeh budaya, nanging padha generalizations. Nanging China wis kurang konservatif saiki saka iku ana atusan taun kepungkur. Liwat wektu, Western lan Cina budaya wis dadi luwih sing padha. Monica Chen tamu penulis saka bimbingan. Dheweke tansaya munggah ing California sadurunge obah kanggo new York kanggo lulusan saka Universitas Columbia karo jurusan ing neurology. Ing kalodhangan dheweke, dheweke seneng pangan tours, drawing, video YouTube, lan fisik ngleksanani.




Dating site video gratis video gratis video chatting kamar video rusia Free Omegle alternatif chatting roulette pendhaftaran bocah-bocah wadon single women pengarepan kanggo ketemu sampeyan chatting roulette entri Dating site tanpa registrasi kanggo free Free video karo bocah-bocah wadon kabeh ndonya video manggon chatting