Emma kang Chatroom punika televisi seri kanggo bocah-bocah lan wong enom, kang dipun damel film ing Australia, Jerman lan Singapura. Ing seri iki diprodhuksi dening kidul Star Hiburan ing collaboration karo NDR, Layar Australia lan Australia saluran Sangang Jaringan.

November.

Januari saka anak kang saluran Free USA broadcast

A taun sawise Emma lan Kumpulan minangka ijol-ijolan mahasiswa teka menyang Singapura, sampeyan perlu kanggo kinerja, loro sawise tari ing sekolah festival bali ing negara sing ngarep saka Jerman lan Australia.

Dheweke kanca Jackie bali ing Singapura

Utamané Emma, parting angel, amarga dheweke wis tiba ing katresnan karo Jackie cak, Josh. Raos sing adhedhasar reciprocity, kang ora ngakeni, ing awal, nanging loro-kaya. Josh menehi telung bocah-bocah wadon ing film ing USB-Kelet karo pribadi chatting kamar, karo seluler PIN kanggo mlebet. Knthi angel sawise sampeyan wis nyoba iki, arep edan kabeh piranti elektronik saka telu lan saben wong bakal elektrik kejut. Sawetara wektu mengko, bocah-bocah wadon golek piyambak ing aneh, kosong donya maneh. Sawise sampeyan pracaya, pisanan, sing elektrik kejut matèni wong-wong mau kabeh telung, sampeyan éling sing Maya kejiret. Bocah-bocah wadon bakal nemokake metu carane sampeyan bisa bali kanthi ngetik telpon tartamtu LENCANA ngarep lan carane wong iki cara ing negara sing ngarep ngunjungi. Sampeyan perlu kanggo njaga ing chatting kamar, nanging rahasia. Bebarengan, telung pengalaman ing pamilike ngarep negara saka kanca-Kanca duwe akeh petualangan lan ora éling sing manggen karo kuwi rahasia iku ora supaya gampang. Menapa malih, Emma, sing madly ing katresnan karo Jackie cak, Josh, kepengin reuni. Supaya sampeyan bakal mbukak rahasia saka kamar chatting, amarga Josh pracaya sing Emma ing Hamburg, Jerman. Mung minangka Jackie ing Hamburg sinau Nicholas iku kanca saka Emma kang, loro tiba ing katresnan lan kabeh dadi luwih rumit. Kumpulan urip ing farm lan jaran, ing Dan mbantu metu yen kulawarga wis ora ana wektu. Kumpulan ora ana, nanging misale jek kanggo narik antarane wong-wong mau. Uga, Jackie, Emma lan Kumpulan kemampuan kanggo nggunakake Maya kanggo lelungan, uga ing National Tari Championships ing Singapura, kanggo melu lan nyoba, senadyan ing wektu shift, kanggo ketemu ajeg ing Singapura lan sepur karo guru tari Michelle kanggo kompetisi tari.»Emmas Chatroom»saka januari agustus, istimewa ing lokasi asli ing telung negara: Jerman (Hamburg), Australia (Sydney) lan Singapura

About