Gampang kanggo referensi lan nulis bener — karo standar kamus kanggo sekolah menengah. Karo tips kanggo proyek search, profesional ngrumusake mbantu kanggo Inisiatif lan aplikasi online. Tembung Lali akèh kanggo ayu, iki lovingly digawe judhul ing kawigaten. Digital ‘kamus’ bakal diinstal minangka program ing Komputer, lan bisa digunakake kanggo Nelusuri langsung nalika Nulis. Duden online menehi sampeyan karo informasi lengkap ing ejaan, grammar, lan makna tembung. Kamus nuduhake nggunakake suwene uga pronunciation lan asal saka tembung lan nampilake sawijining tembung. Yen grammar, ejaan, tembung asal, utawa apik gaya: basa penasihat ngemu latar mburi ing basa jerman, sing penting aturan munggah kanggo fénoména aneh kanggo sampeyan. Kene, kita nyedhiyani Ringkesan saka aturan resmi saka jerman ejaan lan wacan, uga minangka majeng tips, penjelasan, lan rekomendasi saka Duden Papan editor.

Mulane, kerep misspellings, kang mlebu ing Duden kamus, kanggo tinulis, kanggo mbenerake Keyword. Kene sampeyan bakal nemokake tips lan latar mburi kawruh basa jerman, padha bisa kacemplungaken piyambak ing specialized topik, utawa mung seneng-seneng basa kanggo nyoba metu game. Nglipur informasi bab basa jerman, utawa rodo informasi ing saiki Nawakake.

Langganan menyang Newsletter kita

Kene sampeyan bakal nemokake Podcast saka Duden-basa saran karo menarik kanyatan bab basa jerman kanggo Ngrungokake, lan Download. Pola kurban pitu kita kesuwur dictionaries sing kita sing Apps, karo akeh fungsi tambahan kayata cerdas fungsi telusuran, utawa Language lan Dhéklinasi. Ing Duden perpustakaan inovatif lan buktiaken lunak aplikasi saka Duden kamus, kanggo akses kanggo kamus elektronik isi saka publisher. We offer profesional teks kanggo basa jerman, maca conto saka kita buku lan Karangan ing subyek saka basa jerman kanggo Download. Ing wilayah iki, sampeyan bakal nampa informasi bab topik Sosial Media, Newsletter, Podcast, Apps, lan Downloads. Sampeyan bisa nggunakake spell-checker online kanggo teks, nyimpen wektu kanggo mbenerake ejaan lan grammar mriksa. Kanggo liwat taun, Duden wis nemtokaké wewenang kanggo kabeh pitakonan ing basa jerman lan ejaan.

Kene sampeyan njaluk narik kaweruh menyang topik related kanggo Duden

Ing area perdagangan, kita duwe karcis kanggo sampeyan kita saiki publisher, pratayang, lan supaya lan simpenan ngrekam formulir sing diklumpukake. Ing bagean iki, kita nyedhiyani Layanan nulis mriksa online, Duden basa consulting, technical Support, bakul ing wilayah lan menarik kanyatan bab Duden

About