Biasane, kita bakal bisa kanggo opera, ing film, ing sinetron utawa ing novel-novel maca sing ana wong sing ora siap. Aku kaya kanggo ing artikel iki kanggo wong kanggo ketik. Kita bakal ngrembug Kahanan ngelawan, kang wadon iku salah siji sing bakal ora dadi siap kanggo Iku pisanan Weker, yen sampeyan lali kanggo reply SMS lan telpon ora kejawab, utawa dadi pungkasan kanggo Tanggal kabeh wektu. Kabeh iki tegese dheweke ora ing katresnan karo dheweke lan patut, dheweke ora siap, dheweke wis dadi akeh alesan kanggo ketemu munggah karo kulawarga sawise taun saka sesambetan. Dheweke uga nolak kanggo ketemu kanca-kanca utawa dhewe. Nonton metu, mungkin dheweke iku wedi kanggo dadi karo sampeyan ing Umum.

Iku tegese sampeyan ora siap kanggo dheweke wis siji-taun rencana bisnis kanggo project, nanging sampeyan ora bisa njawab sing, yen sampeyan nglampahi liburan. Nuwun, nanging sing ora Wawasan utami. Dheweke nolak kanggo pirembagan bab mangsa. Sampeyan ora arep kanggo pirembagan bab luwih serius iku minangka, contone,»Carane weather dina iki»Ora tandha apik. Iku gampang banget kanggo sok dong mirsani lan kanggo ngenali apa dheweke isih disambungake karo kepungkur. Dheweke ngandika maneh lan maneh saka dheweke Ex-gendakan lan crita lucu sing kedaden karo sampeyan. Dheweke bandingke hubungan karo past. Dheweke telpon sing saka wektu kanggo wektu ing asmane. Ing kasus iki, ana ora panggonan kanggo dheweke wis apa-apa marang wong liya. Dheweke wis Tanggal karo wong liya lan iku babar blas nggoleki kanggo sampeyan, yen sampeyan duwe kanca»karo keuntungan»aku wis tau Meh saben akhir minggu, sampeyan kaya kanggo ngombe ing klub wengi, Koktail, lan nari kabeh wengi dawa, tinimbang mbuwang a nedha bengi romantis karo sampeyan lan nonton film babagan katresnan bener. Sampeyan ora pengin kanggo pindhah ing bebarengan lan kuwi karo sampeyan. Utawa apa samsaya awon, padha arep kanggo nglampahi kabèh wengi karo dheweke, lan dheweke nyuwun, sawise pindhah menyang penake bagean, karo alesan sing dheweke wis awal Esuk Patemon ing karya. Mungkin dheweke mung perlu Jinis, ora, sampeyan ora pengin kanggo lelungan bebarengan lan njelajah anyar Tanah. Dheweke milih kanggo nglampahi liburan karo kanca-kanca, nanging janji kanggo tuku wong-wong mau sembrani.

Dheweke wis masalah karo dateng

Sing mangerténi, mungkin iku sing digandhengake karo kepungkur gagal sesambetan. Dheweke ngandika yen wong sing ora menowo lan ora ana cara kanggo sampeyan kanggo njupuk care saka wong-wong mau. Sampeyan arep kanggo dadi sawijining lan kanggo nampa bantuan ing sembarang cara. Sampeyan bisa count mung ing piyambak

About