submit


Ing cilik saka planet Romeo, sampeyan bisa ketemu kanca-kanca anyar kanggo golek sing Tanggal, Free lan malah katresnan. Nanging, ora everyone searches karo profil Padha sing. Mulane, disaranake sing sampeyan bisa tansah duwe kanggo ati-ati lan nggunakake pangertèn umum, yen sampeyan lagi Partner utawa karo wong liya online ing tutul ngadeg. Awit kita padha ora arep kanggo nyetel dhéwé munggah minangka hakim saka virtuousness, kita ora bakal pitutur marang kita Romeos, minangka padha duwe kanggo manggon. Nanging kita bakal menehi sampeyan Free tips lan migunani informasi, supaya sampeyan bisa netepake dhewe. Pindhah kasebut kanthi teliti, karo informasi pribadhi kanggo duwe, loro ing obrolan uga ing profil panjenengan. Sawetara iku tau krungu ing umum profesional, contone, alamat, nomer telpon, akun data, utawa foto dokumen resmi. Financial informasi pribadhi tau nuduhake pribadi informasi financial utawa nomer kertu karo Online Kenalan. Transfer dhuwit utawa ngirim rincian kertu kredit kanggo wong-wong sing mung ketemu online utawa sampeyan ora ngerti banget uga. Nglindhungi log-in informasi (akses menyang data) Menehi sapa panjenengan pangguna sandi. Mesthekake yen kabeh akses data bakal disimpen kanthi aman. Akses data informasi Akun. Iki karo planet Romeo profil related E-Mail alamat lan sandhi. Sampeyan perlu iki kanggo panjalukan tartamtu, contone, yen sampeyan sandhi, utawa E-Mail alamat sampeyan pengin ngganti. Profil panjenengan lokasi uga, yen kita kabeh arep ngerti carane cedhak liyane Kedhaftar, iku ora tansah a idea apik kanggo menehi lokasi nyata nggawe iku publicly katon kanggo panggonan makaryo panjenengan, contone, utawa ing panggonan ngendi iku punishable utawa ilegal kanggo dadi homo ing panggonan ngendi iku dibandhingake kanggo Homo-intolerant utawa, liyane umume, ngendi sampeyan aran ora adil. Mulane, sampeyan bisa netepake apa sing arep panjenengan lokasi liwat GPS utawa lokasi nang endi wae liya. Yen sampeyan ndeleng sabanjuré kanggo lokasi utawa kadohan saka Pengguna, cilik kompas jarum minangka GPS lambang, iku ateges sing komunikasi kang lokasi GPS. Minangka karo sembarang gedhe Dating site, mung wong karo maksud apik ora kanggo mlebu karo kita. Makane we takon sampeyan kanggo njaga mata mbukak lan ora pracaya marang samubarang kabeh. Ana ing profil, mung gambar porno, aktor. Sampeyan bisa dadi jinis data sawise sampeyan ing situs porno kedhaftar. Wong gedhe saka mburi liyane saka donya bakal kaya kanggo riko sampeyan langsung lan njaluk nikah. Sira dadi millionaire ing Planet Romeo-lotre. Yen soko misale jek apik banget dadi bener, banjur iku mbokmenawa. Kita nggunakake manungsa lan intelligence ponggawa (ie, Software) kanggo mbusak kuwi angkoro Profil dina rata-rata. Sampeyan ngirim nanging curiga Profil utawa pesen teka tengen, mung klik ing Spam — User-laporan-Link. Aja padha sumelang: Sistem kita canggih, salah pesen sekaligus isih ora Romeo. Nanging luwih laporan kita njaluk, luwih cepet kita bisa nanggapi. Uga beda-beda Pengguna collides karo sampeyan, iku ngganggu, utawa mungkin sampeyan ora duwe pangrasa sing soko salah. Yen supaya, mangga wigati: sing ati-ati bakal tansah dicokot ati-ati, utamané karo profil anyar. Njupuk dipikir ing status profil (ditampilake ing saben riwayat). Mblokir sampeyan bisa nemokake wong Yen Pangguna Intrusive utawa ora adil, sampeyan bisa mblokir wong. More on iki ing kita FAQ takon pitakonan, ora ragu-ragu kanggo takon a bisa Tanggal pitakonan. Kaputusan informed sampeyan mung bisa nggawe nalika sampeyan lagi informed. Supaya apa iku pitakonan sampeyan pengin ngerti. Yen sampeyan duwe uneg-uneg, nggawe pancegahan perlu. Mesti wae, iku becik nggoleki miturut Status HIV utawa penyakit nggawe coro sexsual ditularaké. Nanging tetep wonten ing pikiran sing sampeyan lagi isih ora satus persen manawa. Wong kanggo pisanan patemon tansah macem. Wong pancene iku ing panas wong sing lagi petung adored. Pangarep-arep, lan kita pengin sampeyan. Nanging mangga tetep bab ing ngisor iki ing atine: Apa sing dilakoni utawa ora mengkono nalika nerangake Jinis, dhewe pribadi kaputusan. Nanging tetep karo keputusane, malah yen sampeyan lagi ing panas saka wayahe liyane manca. Iku kesehatan. Iku urip. Ora ana siji bisa njamin yen Tanggal wis ora penyakit nggawe coro sexsual ditularaké. Sawise Tanggal, sampeyan bisa duwe kabeh limo pengeling-eling lan gagasan bab pungkasan wengi ing sandi sirah. Yen sampeyan aran yakin, takon dhewe

About