Dear Mrs Vai: Carane aku bisa ketemu lanang ing China? WWAM Bam

Nanging Mrs Vai wis dijamin iku

Sambutan kanggo Mrs Vai kolomDonya Kulon wanita Dating wong Cina bisa lengkap saka misunderstandings, misunderstandings, lan kangelan. Yen sampeyan duwe pitakonan utawa perlu langsung wadon ngobrol, Mrs Vai kene kanggo sampeyan karo biasa kolom. Hey, Lukless, aku ana, aku aran kaya Yam. Siji wengi, aku njogèd kanggo jam ing arah Umum, lan banjur padha lincak-lincak watara, super panas wong. Aku nyoba kanggo kerlip eseman, nyekel mripat, mungkin njupuk break lan miwiti obrolan. Nanging boten kedaden. Nalika piyambakipun mesthi weruh saka orane lan padha lincak-lincak sabanjuré kanggo kula karo awak, kang ana banget isin kanggo malah pindhah cedhak sandi mata. Kaya wadon manca nyoba kanggo tanggal ing negara manca. China, nanging, bisa dadi kuciwo prospek. Kabeh"mitos"saka manca wanita babras kita ing Dating. Mitos iki."Manca wanita sing mung tanggal wong sugih.Manca wanita sing hard kanggo please.Wong wadon manca bakal tau tanggal kula, misuwur Cina wong."Aku wis krungu kabeh iki, ing antarane bab liyane, kaetung kaping. Siji dina nalika aku marang siswa sing aku iki Gendakan wong sing makarya ing sanjabane sekolah kita, nanging aku ora ngomong sing, aku iki bobodoran, njupuk gambar lan tindak saka nyimpen kanggo nyimpen, karo gambar lan sandi boss, takon:"Apa iki gendakan? Sampeyan bakal tau tanggal buruh biasa,"piyambakipun mangsuli, amarga aku iki sing bodho ora ngerti sing. (Bobodoran bab sampeyan, piyambakipun lan sepele Barber.) Dadi, ing kajaba iku kanggo budaya lan basa masalah, kita duwe masalah saka pemahaman. Iku hard kanggo ngatasi alangan, nanging aja padha sumelang, lik, VI punika kene kanggo mbantu.

Iki minangka salah siji bab, lan mung siji bab bisa bantuan njupuk panjenengan game kanggo tingkat sabanjuré.

Iki tenan paling gampang lan paling langsung cara kanggo nindakake iki, lan sing paling umum path kanggo sukses. Statements menehi lanang ingatase hak bebas kanggo kontak sampeyan kenal kanggo nglindhungi bangga. Padha uga miwiti sesambungan kanthi ngetik, supaya gumantung ing kawruh saka Cina lan kawruh boso inggris, utawa sampeyan bisa nggunakake kamus ing telpon seluler kanggo nggampangake komunikasi. Lan minangka Westerner ing salah siji saka Cina aplikasi, sampeyan bakal njaluk akèh manungsa waé. Iki ing dhewe iku nyata mentingake awake dhewe nyurung.

Mangga ngirim pitakonan kanggo aman alamat email

Care anak Cina"tinder"(basa inggris versi kasedhiya). Iki minangka ijol-ijolan, ngiwa kanggo"ora", tengen kanggo"Ya"lan prasaja (lan warata).

Sampeyan bisa ndeleng cilik profil sing kalebu sawetara foto (yen sampeyan nambah), panjenengan kadohan saka sampeyan (ing kilometer, ora nyata alamat utawa apa-apa liya), lan ing pungkasan wektu sing padha ing app.

Yen sampeyan duwe jumlah sing padha saka"kaya"s kabeh wong, dhawuh. sampeyan bisa miwiti obrolan. Aku mung menehi sampeyan kepala-up. Nalika bocah-bocah wadon kathah PS foto katon luwih apik, lanang kathah PS lawas foto piyambak. Aja manawa kanggo takon wong pisanan yen wis foto saka sampeyan (Ya, iku umum karo foto palsu), lan banjur takon marang yen wis sembarang foto anyar. Dipercaya kula, anak. Ing Umum, yen sampeyan ketemu wong kanggo pisanan, kang bakal duwe sethitik kurang rambute lan sawetara kisut lan mina saka ing profil foto. Momo saiki luwih saka"klasik"datapp lan iki salah siji saka pisanan amba gedhe-gedhe. Momo isih ageng, lan salah siji saka sawetara Cina app perusahaan kadhaptar ing NYSE, senajan kanggo sawetara alesan iku mandhap sawijining versi inggris saka app taun kepungkur, supaya iku paling apik dikenal kanggo nggunakake dhasar Cina. Iku luwih saka tradisional bab, karo ora loreng, Ya utawa ora, nanging isih gambar standar lan profil bab. kanggo sawetara wektu, Momo wis nambahake fitur, lan nyoba kanggo dadi liyane lan liyane saka app media sosial, tinimbang mung app Free. Iku wis kelompok sing sampeyan bisa nggabungake kanggo ketemu karo wong, lan aku mentas krungu, yen iku nawakake live streaming (sanajan aku ora nggunakake fitur iki).

Ana mayuta-yuta wong ing app iki, supaya sampeyan ora mbukak metu saka opsi (sanajan aku pracaya ana wong liyane dina iki, karo Momo lan Tantra ing rutin).

Tencent omah Ya, malah favorit Tencent House bisa mbantu nggawa iku mudhun. Mung nggunakake"wong sing cedhak"fungsi (utamané apik, yen sampeyan ana adoh lan nang endi wae). Nanging ati-ati karo iki. Nalika Tanta nuduhake sampeyan wong-wong sing ana ing wilayah gedhe (salah siji wong bakal mil adoh saka sampeyan, ing sabanjure sawetara mil, pihak bakal mil adoh, lan sapiturute), Ngarep Tencent wiwit nyedhaki kanggo sampeyan lan godhong alon-alon. Dadi yen sampeyan are College Profesor lan sampeyan manggon ing kampus, iki ora cara sing paling apik kanggo Akeh mahasiswa ndeleng iki, malah dhewe. Ana mung telung saka wong-wong mau, nanging telu"bedhil amba", supaya nggunakake informasi iki uga. Kaya Western wanita, sampeyan bakal duwe kanggo pindhah sethitik luwih, ing Umum, minangka yen sampeyan lagi mlaku-mlaku ngarep karo lanang ing jog mburi. Aku ngerti sing biasane njupuk langkah pisanan, nanging ing Cina iku njupuk sethitik wani kanggo njlentrehake maksud. Malah yen flirts kakehan, iku bisa ilang sethitik kapercayan ing awake dhewe, amarga dheweke wis kroso sing lagi ora reciprocated. Paling wektu, dheweke wis ora idea. Panjenenganipun mikiraken kang khusus kupu-kupu, tau kepengin dadi mung"normal"wong kaya sampeyan, supaya ora njaluk kabeh bayangan sing menehi wong. Donya Gendakan ing China wis ora panggonan sing paling apik kanggo subtlety.

Nggunakake wani.

Mung masalah karo Tanta, contone, iku bisa basa alangi, sing masalah kanggo kanca-kanca, malah yen ana masalah ing obrolan nalika padha ketemu ing wong, iku dicokot bingung wiwit sampeyan bisa maneh rembugan uga. Sandi saran ing njupuk kanggo ngerti pribumi kanggo njaluk melu ing non-orang asing bunderan, rawuh acara lan aktivitas sing ora khusus ngarahke ing warga bangsa manca negara. Supaya sampeyan bisa ketemu wong-wong sing wis kapentingan sing padha kanggo dhewe, ing Tanta sampeyan bisa uga kudu lunga liwat akèh ha-ha.

Kanca-kanca Chinese njupuk kula kanggo acara darmabakti kanggo sustainable mangan, kebak warga sing padha kasengsem ing gaya urip sing padha kanggo apa aku iki.

Iku kene sing aku ketemu nicest wong sing ndarbeni Tencent house, lan saiki kita wis Partner kanggo liwat taun. House Tencent diputer peran wigati ing kita sesambetan, sanajan iku cara mung kanggo pirembagan, kula Cina ing wektu iki pancen ora apik banget.




erotis video chatting kanggo pasangan web video Free online web video Free karo cah wadon free tanpa watesan kanggo ketemu sampeyan kanggo sesambetan free video chatting saka taun Aku pengin ketemu cah wadon free sesambetan Free tanpa registrasi kanggo free